Fremtidsvisionerne, som diskuteres i Aabenraa Byråd, hører til i en klasse for sig: Det er en del af planstrategiens vision at være et verdenskendt digitalt fællesskab. Der er en solcellepark på vej, hvor alene første etape er på størrelse med fem-seks golfbaner. Et lige så stort areal er reserveret til it-giganternes datacentre. Aabenraas ikoniske, kulfyrede højspændingsværk er under forvandling til en industripark for genanvendelse. Og der er flere eksempler endnu.

Det er karakteristisk for kommunen at lægge ambitiøse og langsigtede planer – og at følge dem! Det gælder også by- og landsbyudvikling og en fantastisk plan fra 2014 om at gøre Aabenraa til et forbillede for andre danske købstæder frem mod byens 700-års jubilæum i 2035. Måske oplevede du Aabenraa Kommune blive hædret for denne plan på sidste års Byplanmøde?

Som ny direktør for Plan, Teknik & Miljø får du dygtige ledere og medarbejdere, godt samspil i direktionen og en respektfuld omgangstone mellem politikere og embedsfolk. Du vil straks mærke, at der er styr på tingene og struktur på opgaverne, og at dette er en værdi, som du også selv forventes at være bærer af. Derudover skal du være en tydelig og motiverende leder af fagfolk, en åben og talentfuld kommunikator og en stærk profil i en direktion. Og så skal du være en god rollemodel, når det gælder om at delegere og at tilrettelægge dit eget afbalancerede arbejdsliv; du skal nemlig holde længe, for Aabenraa er et sted, hvor de fleste har lyst til at blive i mange år.

Læs job- og personprofilen på via dette link(pdf). Søg flere oplysninger hos: 

  • Kommunaldirektør Tom Ahmt, Aabenraa Kommune, tlf. 2899 3111, eller 
  • Chefkonsulent Lisbeth Binderup, Genitor, tlf. 2049 5140, e-mail lb@genitor.dk. 
Du kan søge stillingen via linket nedenfor. Ansøgningsfristen udløber onsdag den 7. oktober 2020 kl 12.00. 

Ansøg