Når du ansætter

Vi rådgiver vores kunder i alle faser af ansættelsesprocessen, og vi lægger afgørende vægt på, at etikken er i orden, fordi processen er følsom for både virksomheder og kandidater.

Om vores lederansættelser

Når du søger ansættelse

SE ALLE DE NYE JOBOPSLAG

Her er oversigten over de stillinger, vi hjælper vores kunder med.
Klik på den stilling, du ønsker at søge eller er interesseret i. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ledige stillinger

UPLOAD DIT CV TIL CV-DATABASEN

I vores CV-database kan du uploade dit CV.
Så vil vi kontakte dig, hvis vi finder din profil relevant i forhold til ledige stillinger.

Om CV-databasen

Leder­ansættelser

Vi giver vores kunder en klar rådgivning, og vi knytter en garanti til de kandidater, vi anbefaler. Vi behandler kandidaterne ordentligt og professionelt, og vi mener, at en ærlig og direkte feedback til kandidaterne er et væsentligt element heri. Vi bruger forskellige rekrutteringsstrategier – herunder headhunt – så vi sikrer, at vi får så stærkt et kandidatfelt som muligt.

Vi bruger de metoder, der tilsammen dokumenterbart giver de bedste jobprognoser: Personlighedstest, begavelsestest, cases og semistrukturerede samtaler. Vi bruger personlighedstesten NEO-PI-3, der er en af markedets bredest funderede og bedst dokumenterede, og vi bruger begavelsestesten IST-2000 R, der er en nuanceret intelligenstest til vurdering af generel intelligens.

Vi følger de retningslinjer, der er formuleret i Dansk Psykolog Forenings ”Retningslinjer for brug af test i erhvervslivet”. Og når vi samarbejder med offentlige virksomheder, så følger vi de gældende forvaltningsretlige regler. Vi behandler oplysninger omkring kunden og kandidaterne fortroligt, og vi arbejder efter Datatilsynets regler og med dets tilladelse.

Kontakt os for en uddybende samtale om lederansættelsesforløbet

Ledige stillinger

Centerchef til Børne- og Ungdomsforvaltningen - Københavns KommuneØkonomi- og administrationschef til direktørområdet Uddannelse og Arbejdsmarked - Horsens KommuneHR-konsulent med blik for fremtidens medarbejder. Erfaren akademiker til Danmarks Medie- og JournalisthøjskoleHR-konsulent (barselsvikar) Akademisk medarbejder til Danmarks Medie- og JournalisthøjskoleSkoleleder til Fredensborg Skole - Fredensborg Kommune (Genopslag)Uddannelseschef for Visualisering, Kreativitet og Design - Danmarks Medie- og JournalisthøjskoleChef for systemforvaltningen, udlændinge- og integrationsministeriets Koncern ITØkonomichef til Børne- og Ungdomsforvaltningen - Københavns Kommunedirektør til Center for HR - Region HovedstadenTo ledere, Genoptræning Byen og Syd, Sundheds- og Omsorgsforvaltning - Københavns KommuneKommunaldirektør - Furesø KommuneVelfærdsdirektør – Furesø KommuneTeamleder til team Udvikling, Projekter og Systemer inden for lægemiddelovervågning - LægemiddelstyrelsenArbejdsmarkedsdirektør til Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord - Beskæftigelsesministeriet (Genopslag)Forretningsorienteret og strategisk leder af Fredericia Idrætscenter, legepark og miniby, Madsbyparken - Fredericia Kommune
Fakultetsdirektør, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Københavns Universitet - opslag kommer snart
Forbundssekretær - HK DanmarkBorgercenter Handicap søger områdechef til Modtagelsen, Socialforvaltningen - Københavns KommuneSkoleleder til Brøndagerskolen - Albertslund KommuneInstitutleder til Statskundskab, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet - Københavns Universitet
Direktør til Artcenter Spritten - Aalborg Kommune - opslag kommer snart

CV-databasen

I vores CV-database kan du uploade dit CV.
Så vil vi kontakte dig, hvis vi finder din profil relevant i forhold til ledige stillinger.
CV-databasen hjælper os med at finde relevante faglige og ledelsesmæssige profiler til stillinger, hvor Genitor bistår med lederansættelse.
Vores CV-database er struktureret ud fra kandidatens geografiske, faglige og ledelsesmæssige arbejdsområde.

Udfyld dit CV hér