Vi lever i en mere og mere kompleks tid, der udfordrer os som borgere og individer: For at virke ansvarligt i verden har vi brug for at forstå den verden. Det er til den virkelighed, vi på DMJX uddanner de næste generationer af journalister, kommunikatører, tv- og medietilrettelæggere, medieprojektledere, fotografer, reklamefolk, grafiske og interaktive designere.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er en professionshøjskole, men uddanner dimittender, der er i konkurrence om samme jobs som dimittender fra studier på blandt andet RUC, SDU, ITU og CBS. Det er os, der bør fremvise et af tidens bedste eksempler på, hvordan medie- og journalistuddannelser bør se ud, og hvordan en tidssvarende uddannelsesinstitution udvikles og drives. Ambitionen er at sætte vores studerende i stand til modigt, kreativt og med en løssluppen skaberkraft at håndtere de spørgsmål, der stadig mangler meningsfulde svar, og de udfordringer, fremtiden byder på.

Vi leder nu efter den rektor, der skal lede, give retning og skabe rammerne for, at den ambition indfries. Du vil som en af dine første og vigtigste opgaver stå i spidsen for at samle skolen om en fælles, visionær strategi for, hvor vi skal bevæge os hen i det kommende tiår.

Motiveres du af at samle en organisation om en fælles, ambitiøs og visionær mission? Kan du stå i spidsen for en kvalitetskultur, hvor ingen er i tvivl om, hvad der skal til for at nå de fælles mål? Er du ambitiøs på vegne af de fag, vi uddanner til – og lige så ambitiøs om udviklingen af et tidssvarende uddannelses- og forskningsmiljø? Så kan det meget vel være dig, vi leder efter. 

Læs den fulde beskrivelse om jobbet og profilen på den, vi leder efter, her (pdf).

Ansøgningsfristen er den 30. januar 2022. Du søger stillingen via knappen nedenfor.
 

Ansøg