En af Nordeuropas største fiskerihavne søger Business Development Manager

Se video om stillingen på Hanstholm Havn (YouTube).

En havn i rivende udvikling
Hanstholm Havn har en vision om at blive Nordeuropas førende konsumfiskerihavn, et stærkt nationalt erhvervsudviklingscenter og Danmarks grønneste fiskerihavn.

Hanstholm Havn har netop gennemført en succesfuld havneudvidelse og står foran en spændende vækstrejse, hvor visionen skal føres ud i livet. Fundamentet er på plads, og havnen vokser på de fleste områder. Der er optimisme og tro på fremtiden, hvor visionen skal realiseres. Du vil få en nøglerolle i at sikre denne udvikling i og omkring havnen.

Forretningsudvikling i særklasse
Der skal arbejdes både langsigtet strategisk og kortsigtet operativt. Og der skal skabes sammenhæng og synergi mellem det, der er på havnen nu og det, der på sigt skal være med til at sikre, at visionen bliver til virkelighed.

Udvidelsen af Hanstholm Havn har betydet, at havnen er vokset med 130.000 kvadratmeter. Der skal tiltrækkes nye virksomheder til havnen – virksomheder, der i bred forstand understøtter ambitionen om, at Hanstholm Havn skal være Nordeuropas største og grønneste konsumfiskerihavn.

Havnens fokusområder er fiskeri, akvakultur, fødevareproduktion, grøn energi i bred forstand, transport (bl.a. udvikling af skibsruter) og service til havnens kunder. Du bliver en tæt sparringspartner for havnedirektøren, som du refererer til.

Business to Business
At udvikle en havn kræver et langt sejt træk. Selvstændighed, vedholdenhed og tålmodighed kombineret med stærke kompetencer til at formidle de enestående muligheder, Hanstholm Havn har, er nogle af de grundlæggende egenskaber, du skal besidde.

Derudover har du erfaring med B2B-salg fx fra erhvervsudvikling, fiskeri og/eller logistik, og du behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Nysgerrig?
Se mere på www.hanstholmhavn.dk. Du kan også se en video om Hanstholm Havn og læse mere om jobbet i job- og personprofilen (pdf)..

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte havnedirektør Nils Skeby, Hanstholm Havn, på mobil 2466 3811 eller e-mail nis@portofhanstholm.dk, og/eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på mobil 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

Stillingen søges nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 12. april kl. 10.00

Ansøg