Hos konsulentvirksomheden Genitor er vi på jagt efter en talentfuld searchkonsulent til at styrke vores i forvejen værdifulde searchteam, som hver dag løser opgaver, der ellers kan synes umulige. Teamet graver dygtige ledere frem til jobs i hele den offentlige sektor og NGO-verdenen; alt fra tekniske direktører over unge teamleder-talenter i kommunerne til digitaliseringschefer i stat og regioner. Vi hitter dem over hele landet, fra Hirtshals til Helsingør. Med andre ord: Hvis de findes, så finder vi dem.

Hvad enten du er en effektiv efterretningsekspert, en nysgerrig nørd eller en drøm af en data-arkæolog, så kan vi bruge dig. Det vigtigste er, at du tænker på research- og rekrutteringsopgaver lige som resten af det team, du nu kan blive en del af.

Som searchkonsulent hos Genitor har du en central rolle at spille i opgaven med at finde de bedst egnede kandidater til de hundredvis af jobs, som vi hjælper vores kunder med at besætte hvert år, og som er støt stigende. Du skal være med til at identificere, kontakte og tale med mulige ansøgere til alle typer stillinger, og du skal sparre med vores øvrige konsulenter, så alle kan yde den bedste rådgivning i forhold til vores kunder. Vi gør brug af mange forskellige metoder i vores søgen; herunder alle typer medier, CV-databaser og hele Genitors netværk. Hvis du ikke selv er stærk i dataindsamling, vil du få en grundig oplæring – og så er vi sikre på, at vi kan lære noget andet af dig. Vi gør os umage med at udvikle, optimere og nytænke vores metoder og tilgange, så vi kan blive ved med at gøre en hjælpsom forskel for vores kunder – også på det fremtidige arbejdsmarked.
 
Om din baggrund
Måske er du samfundsvidenskaber, har læst noget inden for IT eller informationsvidenskab – eller noget helt fjerde. Eller også er du en erfaren efterforsker med en forhistorie, vi slet ikke har fantasi til at forestille os. Din baggrund kan være relevant på mange måder, men det er nok væsentligt, at du er akademiker, er analytisk tænkende og har et godt kendskab til politisk styrede organisationer. Det er en stor fordel, at din arbejdstilgang på samme tid er nysgerrig og struktureret: At du kan lægge en klar søgestrategi og følge den – og være kreativ når det ikke virker, som du drømte om. Det kunne være værdifuldt, hvis du har indsigt i forskellige digitale løsninger og følger med i AI-udviklingen.

Hvis du også har et netværk eller viljen til at opbygge et, vil du passe godt ind hos os. Og det ville være genialt, hvis du dertil ser nye muligheder og har lyst til at udvikle vores forretning – sammen med os.

Om dig som menneske
Du synes, at et metodisk detektivarbejde både er vigtigt og sjovt, og at det bedste er at lykkes med de opgaver, hvor du ellers tænker, ”det kommer aldrig til at ske”. Du er vedholdende, pligtopfyldende og ambitiøs. Og så er du en fantasifuld og empatisk kollega, der er god til at sparre med dine omgivelser, så vi sammen bliver endnu bedre.

Om os
Hos Genitor er vi stolte af det, vi leverer.  Vi har hen over de sidste ti år bygget vores konsulentvirksomhed op på kompetencer, erfaring og markedsforståelse, så vi i dag er over 40 ansatte i hele landet. Vi synes, vi har de rigtige metoder til at hjælpe vores kunder, men måske har du nogle endnu bedre, som vi endnu ikke selv har tænkt på – og så hører vi meget gerne om dem. Vi har et stort kendskab til det offentlige marked, der er vores specialistområde.

Du vil blive en del af et team, hvor alle tager ansvar, og hvor vi hjælpes ad, så vi når det hele. Der er masser af frihed i stillingen, så når du ikke er til opstarts- eller statusmøder hos kunderne, håber vi meget, at du vil sidde i vores skønne kontorer på Christianshavn eller i Aarhus – men du har også god mulighed for at sidde med computeren hjemmefra eller i sommerhuset.

Ansættelsesforløb
Vi inviterer løbende gode kandidater til samtaler, og de rette kandidater tilbyder vi også et testforløb og en samtale mere, hvor du får mulighed for at prøve dig af med en hverdagsnær case.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at ringe til chefkonsulent og leder af searchteamet Mia Hvilshøj på tlf. 22451576.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg