Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, søger en visionær og samarbejdende rektor, der har evner for og lyst til at lede en stærk regional forankret uddannelsesinstitution og samtidig være akademiets ansigt udadtil – lokalt, regionalt og nationalt.

Zealand udbyder på 6 lokationer 29 fuldtidsuddannelser og en række tilknyttede deltidsuddannelser på det tekniske og merkantile område til ca. 2.800 fuldtidsstuderende samt 2.500 studerende på efter- og videreuddannelsesområdet.

Opgaven som rektor er overordnet og strategisk. Du har det overordnede ledelsesansvar for drift, økonomi og udvikling af de pædagogiske og administrative opgaver med reference til bestyrelsen og ministeriet.

Du træder ind i en veldrevet og velfungerende uddannelsesinstitution med et godt arbejds- og studiemiljø. Antallet af studerende har været stigende på trods af vigende ungdomsårgange.

Læs den fulde job- og personprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er beskrevet.

Søg stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 5. august 2022.

Spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Susanne Lundvald på telefon 2979 7112 eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på telefon 3141 0255 eller e-mail ts@genitor.dk.
 

Ansøg