Hvordan bidrager bibliotekerne til øget kultur og dannelse? Hvilken rolle kan bibliotekerne spille i en vækstdagsorden i Hedensted Kommune? Og hvordan positionerer man et nyt kulturhus som samlingspunkt for foreningsaktiviteter og kulturarrangementer? Kan du gøre bibliotekerne i Hedensted Kommune endnu bedre til at løfte den vigtige samfundsmæssige opgave?

Hvis du brænder for at formidle svarene på disse spørgsmål, og du er et udviklingsorienteret kulturmenneske med talent for ledelse, så skal du søge stillingen som biblioteksleder til Hedensted Kommune.

Hedensted er en kommune med 47.000 indbyggere og 31 lokalsamfund. Og de fem biblioteker i Hedensted Kommune skal have en ny leder, der kan videreudvikle bibliotekerne og sætte en tydelig retning, der peger ind i fremtiden. Bibliotekerne skal blive ved med at gøre sig relevante for borgerne og også kunne tiltrække nye borgere og vise bredden i det, bibliotekerne kan tilbyde. Som biblioteksleder i Hedensted Kommune får du her mulighed for at sætte dit præg på et af de vigtigste kulturtilbud i Hedensted Kommune.
Du bliver leder for 20 medarbejdere, der glæder sig til at tage imod en leder, der både forstår at møde organisationen med nærværende ledelse og store ambitioner.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har mange års ledererfaring. Det, vi i stedet gerne ser, du har, er evnerne til:

  • at samle og motivere en personalegruppe
  • at bedrive god ledelse og skabe kontinuerlig faglig udvikling
  • at tage Hedensted Bibliotekerne til et nyt niveau af kulturelt samlingspunkt.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf) her. Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Kultur & Fritid Teresa Egballe på tlf. 2344 3696 eller konsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783 eller chbr@genitor.dk.

Læs mere om Hedensted Kommune her: www.hedensted.dk.
Ansøgningsfristen er tirsdag den 15. februar 2022. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.
 

Ansøg