Billund Kommune er en af landets helt store erhvervskommuner, og du har nu muligheden for at spille en markant rolle i erhvervsudviklingen.  Erhvervslivet er i en spændende udvikling, og potentialerne er store. Er du en dygtig leder og en gudsbenådet netværker, er denne stilling måske interessant for dig.

Billund ErhvervsFremme søger en ny direktør. Du bliver ansvarlig for foreningens samlede drift og fortsatte udvikling og skal sammen med medarbejderne servicere, støtte og sparre med de mange forskellige medlemsvirksomheder.

Du skal sikre et fortsat fokus på udviklingen af iværksættermiljøet, på de nyligt etablerede advisory boards, på eksisterende og fremtidige partnerskaber og have øje for at udvide viften af tilbud og professionelle relationer til fordel for både medlemsvirksomhederne og alle Billund Kommunes erhvervsdrivende som helhed.

Du skal være en synlig og respektfuld direktør, der balancerer vægten på de mange medlemmer og interessenter og den daglige drift af foreningen.

Du forventes at have stor indsigt i erhvervslivets vilkår og rammer og have en erfaring, der gør, at dine kvalifikationer matcher en stilling som denne. Billund ErhversFremme tilbyder dig en arbejdsplads i en mindre, agil organisation med fuld fart på, en position, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk, og hvor du sammen med medarbejdere og bestyrelse kan have afgørende betydning for en lang række af nuværende og kommende virksomheder.

Du kan læse meget mere i den uddybende job- og personprofil (pdf) og søge stillingen forneden. Ansøgningsfristen udløber den 6. november 2020 kl. 10.00.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Gitte Ottosen på telefon 2368 0091 eller chefkonsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 2289 8525 eller e-mail jlm@genitor.dk.

Ansøg