Institut for Antropologi danner ramme om international forskning og højere uddannelse fra BA- til ph.d.-niveau og er en integreret del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Vi søger nu en ny institutleder, som kan sætte en strategisk retning for instituttet, der bygger på instituttets stærke position inden for forskning og uddannelse, og som samtidig styrker beskæftigelsen blandt instituttets kandidater og bidrager til at skabe et robust og inkluderende arbejdsmiljø. Institutlederen refererer til dekanen for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, indgår i fakultetets ledelsesteam og er ansvarlig for instituttets drift og udvikling.

Du bliver dermed leder af instituttets ca. 74 ansatte – både forskere og administrativt personale (institutlederen er herunder leder for institutadministratoren for fællesadministrationen for Antropologi og Sociologi). Instituttet har ca. 550 studerende, der går på enten instituttets bacheloruddannelse, kandidatuddannelsen eller en af de andre to kandidatuddannelser, instituttet deltager i – eller på masteruddannelsen i Sundhedsantropologi.

Du har lyst og evner til at stille dig i spidsen for instituttet og sikre, at instituttet uddanner kandidater, der internationalt er på niveau med de bedste antropologer, og at instituttets forskning også fremover udvikler sig på et meget højt niveau. Du motiveres af personaleledelse og af at sikre et godt arbejds- og studiemiljø for ansatte og studerende. Du kan bidrage konstruktivt og strategisk i samarbejdet med de andre institutledere og dekanen i at styrke og udvikle Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Du er en anerkendt forsker inden for det samfundsvidenskabelige fagområde forstået bredt og har indsigt i uddannelsessektoren. Vi forventer bl.a., at du er strategisk, engageret og involverende i udviklingen af instituttets arbejds-, studie- og forskningsmiljø – og har en anerkendende og udviklende ledelsesstil.

Læs den fulde job- og personprofil (Pdf) her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til dekan Mikkel Vedby Rasmussen, telefon 2118 1048, eller partner i Genitor Martin Isenbecker, telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen via Københavns Universitets hjemmeside. Ansøgningsfristen udløber den 31. oktober 2019. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Se alle stillingsopslag