At samarbejdet mellem politikerne nogle gange giver problemer, det kan hverken overraske eller undre. Diskussionen og forskellige holdninger er trods alt drivkraften i politik. Men når et valg er overstået, skal uenigheden helst afløses af fælles løsninger til alles bedste. Og det kræver lederskab.

Ministerområderne, regionerne, kommunerne: De steder, hvor det lykkes, er de steder, hvor alle – både politikere og embedsmænd – er enige om, at de vil udøve lederskab sammen.

Så til alle jer, der skal løfte danskernes forventninger efter en lang valgkamp: Hvis I vil, så hjælper vi meget gerne. Vi har erfaringen og metoderne til at hjælpe lederskabet på vej.

Se alle updates

Warning: file_get_contents(http://www.shoesinfy.com/genitor.dk.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/genitor.dk/public_html/wp-content/themes/genitor/functions.php on line 323