Vi er meget stolte af, at Københavns Kommune – Danmarks største arbejdsplads – har valgt at indgå en rammeaftale med Genitor om konsulentbistand til rekruttering.

 

Rammeaftalen omfatter alle kommunens forvaltninger, og den omfatter konsulentbistand i alle rekrutteringsforløbets faser: fra indledende behovsafklaring, udarbejdelse af jobannonce, headhunting, jobsamtaler, testforløb og til endelig udvælgelse. Aftalen gælder for to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

 

Forud er gået en omfattende udbudsproces, hvor Københavns Kommune har vurderet konsulentfirmaer grundigt på kvalitet og pris. Københavns Kommune har udvalgt tre leverandører, som de samlet set bedste, og kommunen har indgået rammeaftaler med disse tre. Genitor er en af disse. Dahl & Kjærgaard og Mercuri Urval er de to andre.

 

Vi glæder os meget til samarbejdet med Københavns Kommune, og vi vil meget gerne etablere lignende aftaler med andre offentlige virksomheder.

 

Ring til partner Henning Meldgaard Nielsen på 3141 0563 eller skriv til os på kontakt@genitor.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at kvalificere lederrekrutteringer.

 

Vi tror, at lederansættelser er en af de vigtigste beslutninger organisationer træffer. Vi vil rigtig gerne være med til at sikre, at det er den rigtige beslutning, der træffes.

Se alle updates