UC SYD søger en visionær rektor til at stå i spidsen for en udviklingsorienteret professionshøjskole, der kobler uddannelse og forskning med samfundets aktuelle behov. 

Som rektor for Syd- og Sønderjyllands største uddannelses- og vidensinstitution er der mulighed for at præge udviklingen af en række samfunds- og velfærdskritiske professionsuddannelser. Samtidig vil en vigtig opgave i stillingen være fortsat at gøre UC SYDs position gældende indenfor sektoren såvel som regionalt, nationalt og internationalt. 

Med reference til bestyrelsen er rektor den øverst ansvarlige for professionshøjskolens drift og udvikling. Som strategisk retningsætter skal rektor sikre, at UC SYDs uddannelser imødekommer aftagerfeltets behov og er i overensstemmelse med samfundsudviklingen generelt. 

Nationalt og som en del af sektoren vil rektor være med til at sætte dagsordenen og retningen for den danske uddannelsesverden. Regionalt og lokalt forventes rektor at videreføre og kontinuerligt videreudvikle velfungerende og tætte strategiske samarbejder med kommunerne og regionen samt de øvrige aftagere. Rektor skal således sikre, at samarbejdet har hensigtsmæssige betingelser i en uddannelsessektor, hvor koblingen imellem teori og praksis er det centrale omdrejningspunkt. 

Rektor skal arbejde tæt sammen med en ambitiøs bestyrelse, som med stor respekt for organisationen sætter klare overordnede rammer for professionshøjskolens virke. Rektor skal tydeligt omsætte disse rammer i ledelsen af en veldrevet organisation med 700 medarbejdere, og som lige nu uddanner 6200 studerende på 14 grunduddannelser fordelt på fire campusser. 

UC SYD er karakteriseret ved at levere høj kvalitet i praksisnære uddannelser og at være en velfungerende organisation med ambitiøse og dedikerede medarbejdere. Ligeledes kendetegnes UC SYD af en ledelse med stort engagement indenfor egne ansvarsområder, og hvor de tværgående indsatser og samarbejde samtidig prioriteres højt. 

Du forventes at have topledererfaring og indsigt i uddannelsesverdenen. Du skal have solide styringskompetencer, politisk tæft samt motivation for at indgå i eksisterende og nye netværk og partnerskaber. Du skal som rollemodel og strategisk retningssætter være tydelig på alle niveauer af organisationen og formå at inddrage de tilstedeværende kompetencer, når beslutningerne kræver det. Du skal samtidig sikre, at medarbejdernes trivsel, det gode arbejdsmiljø, kvaliteten i opgaverne samt den uhøjtidelige kultur bevares og udvikles. 

Du kan finde mere information om stillingen i den uddybende job- og personprofil her (pdf), læse mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og se en kort video

Ved spørgsmål til stillingen kan bestyrelsesformand Stephanie Lose kontaktes via sms på telefon 2533 0982 for at lave en aftale om samtale. Chefkonsulent i Genitor Jesper Lund Madsen kan også kontaktes på telefon 2289 8525 eller e-mail jlm@genitor.dk

Ansøgningsfristen er den 07. februar 2021.

Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2021.

Søg stillingen via nedenstående link. 


 

Ansøg