Vil du udøve topledelse i en velfungerende og veldreven kommune, hvor der er et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem den politiske og administrative ledelse? Vil du arbejde i en kommune, hvor du som direktør kan bruge alle kræfterne på – i et fællesskab med andre – at udvikle fremtidens velfærdsmodel? Så bør du søge den ledige stilling som velfærdsdirektør i Ishøj Kommune.

Ishøj Kommune er en meget mangfoldig kommune, hvor man finder løsninger i fællesskab, og hvor man tager sig af hinanden. Det er en kommune, hvor du som velfærdsdirektør får mulighed for at arbejde med alle de komplekse udfordringer, som den danske velfærdsmodel, står overfor. Det kan lyde banalt, at du kan gøre en forskel - i Ishøj er det en realitet!

Som ny velfærdsdirektør får du ansvar for tre centre: Børn & Forebyggelse, Voksne & Velfærd samt Dagtilbud & Uddannelse. Centrene har tilsammen godt 1.700 medarbejdere og et budget på knap 1,7 mia. kr. Du får en central rolle som rådgiver for den politiske ledelse med ansvar for betjening af Social- og Sundhedsudvalget samt Børne- og Undervisningsudvalget. Du bliver medlem af kommunens nye enhedsdirektion, der udøver tværgående strategisk ledelse i forhold til den samlede organisation, og du får det privilegium at lede (og følge) dygtige og engagerede medarbejdere og ledere, som identificerer sig med Ishøj Kommune.

Du kan læse mere om stillingen i denne job- og personprofil (pdf). Her kan du også se de krav og forventninger, som Ishøj Kommune har til den nye velfærdsdirektør.

Du er velkommen til at ringe til kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen, Ishøj Kommune, tlf. 4085 3511 eller til partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. Se også www.ishoj.dk for information om kommunen.

Ishøj Kommune tilbyder kontraktansættelse, og lønnen inkl. kontrakttillæg er ca. 1 mio.  kr. årligt plus pension.

Bilag:


Ansøgningsfristen udløber den 25. august 2020.
Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøg