Skal dit næste job involvere ledelse af mange nye spændende byudviklingsprojekter og forvaltning af Nordsjællands særegne natur? Og skal din næste arbejdsplads være i en udviklingsorienteret og grøn kommune? Så søg stillingen som sektionsleder for Hillerød Kommunes nyoprettede sektion for Natur og Miljø. Her vil du lede 18 dygtige og engagerede medarbejdere samt indgå i et tæt og konstruktivt samspil med både afdelingens ledergruppe, chefer, direktion og politikere.

Den nye sektion skal løse en lang række planlægnings- og myndighedsopgaver, der har stor politisk fokus. Du kommer derfor som ny leder til sammen med dine medarbejdere at spille en afgørende rolle i at realisere byrådets vision om natur, grønt liv og en ansvarlig miljøpolitik. Du refererer til by- og miljøchefen og indgår i ledelsesteamet i afdelingen for By og Miljø.

Vi forventer, at du har en faglighed inden for et eller flere af sektionens fagområder – natur, miljø og klima. Vi ser også gerne, at du er en dygtig personaleleder eller et talent, der kan samle, inspirere og udvikle medarbejderne om de fælles mål, og at du er i stand til at være bindeled mellem de politiske ønsker til området og medarbejdernes faglighed.

Du kan læse mere om Hillerød Kommune og de mange udviklingsinitiativer, der er i gang, på kommunens hjemmeside, og du kan se en uddybendejob- og personprofil (pdf), hvor krav og forventninger til den nye leder er beskrevet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte by- og miljøchef Rie Lind på telefon 7232 2100 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. august 2020. Søg stillingen nedenfor.
 

Ansøg