På familieområdet i Randers Kommune vil vi, kan vi og tør vi arbejde med det faglige mindset, udfordre plejer og se de mange muligheder. Vi arbejder med Signs of Safety, netværksinddragelse og fokus på større faglig integration mellem myndighed og udfører. Er du vores nye chef, som vil stå i spidsen og hjælpe os med at indfri ambitionerne? 

Randers Kommunes tidligere chef for familieområdet er blevet direktør i en anden kommune. Hos os bliver du en del af en kultur, hvor sammenholdet er stærkt, hvor fokus er på de bedst mulige løsninger for borgerne, og hvor den faglige barre er sat højt. Vores område er veldrevet, trivslen er god, og her er styr på bundlinjen, på de grundlæggende fagligheder og ikke mindst på ambitionerne.

Familieområdet består af Myndighedscentret, Randers Krisecenter, FamilieCentret, UngeCentret, Familiefagligt Udviklingscenter og Center for PPR. 

Du får dermed ansvaret for et bredt og komplekst chefområde – et velfærdsområde, der har afgørende betydning for de borgere, det drejer sig om. Det er et område, der kræver hårdt arbejde, stor menneskelighed, commitment og engagement samt en ledelsesmæssig insisteren på, at de mange fagligheder samarbejder, samt at intentionen ikke er nok i sig selv. Dine ledelsesmæssige prioriteringer og din ledelsesadfærd har afgørende betydning for medarbejderne og den sammenhængskraft, der er afgørende for at skabe fundamentet for de langsigtede velfærdsløsninger.

Du får en central placering i en af landets helt store kommuner og bliver en del af en ambitiøs chefgruppe, der reelt formår at løfte blikket og se på de fælles løsninger.

Du kommer bl.a. med relevant ledelseserfaring, indsigt i familieområdets fagligheder, kendskab til de kommunale spilleregler og en umættelig lyst til at gøre en forskel. Du har en stærk professionalisme rundet af et stort hjerte. Du er nysgerrig, lyttende, beslutsom og klar i mælet.

Du kan læse meget mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder her. Du er også velkommen til at kontakte økonomidirektør Lars Sønderby på tlf. 5157 5089 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 4. september 2022.

Ansøg