Vil du lede en daginstitution, der er i en god udvikling, og som har alle forud­sætninger for at blive en helt fantastisk daginstitution? Er du optaget af at lede pædagogiske udviklingsprocesser, som sikrer høj faglig kvalitet? Og er du en rigtig dygtig personaleleder? Så søger Gentofte Kommune en ny daginstitutionsleder, der har evne og lyst til at stå i spidsen for Børnehuset Skovshoved.

Børnehuset Skovshoved består af to afdelinger – Nordlyset og Lanternen. Børnehuset har 33 medarbejdere, 154 børn og en engageret og ressourcestærk forældregruppe. Begge afdelinger er integrerede tilbud, der ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Dyrehaven og stranden.

Foruden dig som den overordnede leder består institutionens ledelse af en daglig leder, der har sin daglige gang i det ene børnehus. I vil som team have ansvaret for hele institutionen og sikre den fortsatte udvikling af både den pædagogiske og den ledelses­mæssige praksis.

Gentofte Kommune har et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med udgangspunkt i kommunens vision for børneområdet ’Tryghed, leg og læring – børn forandrer verden’ har vi en ambition om, at ethvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale. Gentofte Kommune giver de enkelte daginstitutioner gode muligheder for at udvikle egne profiler med afsæt i visionen, og det giver institutions­lederne et stort ledelsesrum.

Du refererer direkte til forvaltningsledelsen på rådhuset, og du får som medlem af dagtilbudsområdets ledergruppe gode muligheder for at være med til at præge udviklingen af det samlede område i Gentofte Kommune. Du indgår i et ledernetværk med henblik på ledelsessparring og vidensdeling. Gentofte Kommune tilbyder alle nye ledere et særligt introprogram, og du får gode muligheder for kompetenceudvikling.

Vi ønsker en visionær, synlig og engageret leder, der kan rumme to huse med forskellige kulturer og medarbejdergrupper, og som kan motivere og lede en videre udvikling af fællesskabet og en struktur under forandring. Du kommer til at stå i spidsen for en stor personalegruppe, og du skal sammen med dem sikre høj kvalitet og trygge rammer for børnenes hverdag med mulighed for fordybelse, leg og læring. Du vægter samarbejde og dialog højt og gør dig umage med at finde meningsfulde og gode løsninger, hvor pædagogik, værdier og strategier går hånd i hånd.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er en engageret og dygtig personaleleder – gerne med diplom i ledelse eller tilsvarende lederuddannelse
  • har en høj faglighed og gode relationskompetencer, som du bruger i dit arbejde med børn og personale
  • er en nærværende leder, som er anerkendende, lyttende og tydelig over for personale, børn og forældre
  • har strategiske kompetencer og operationel gennemslagskraft – også når der skal samarbejdes opad og på tværs i organisationen
  • har erfaring med administrative processer og flair for økonomistyring og formår at udnytte ressourcerne optimalt.
Du kan se en uddybende job- og personprofil (pdf) her, og du kan se information om Gentofte Kommune på www.gentofte.dk. Du er velkommen til at kontakte daglig leder Sidsel Helmer Nielsen på tlf. 2134 7548 for yderligere oplysninger, eller hvis du ønsker at besøge børnehuset. Du er også velkommen til at kontakte Maiken Linnet Trentemøller, souschef, Dagtilbud, Gentofte Rådhus, på tlf. 2422 4902 eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på tlf. 3141 0563.

Gentofte Kommune tilbyder ansættelse efter overenskomst og aftale om ny løn samt efter lokal forhåndsaftale. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 1. december 2021. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg