Støvring Gymnasium (SGY) søger en ny rektor, da vores rektor gennem 22 år er gået på pension.

Rektor bliver leder af en velfungerende og veldrevet skole med ca. 500 elever og 60 medarbejdere. SGY er beliggende i Himmerlands smukke grønne områder 22 km syd for Aalborg. Skolen har et attraktivt pædagogisk miljø med tradition for forskellige typer af udviklingsaktiviteter. SGY deltager i et omfattende internationalt samarbejde og har partnerskoler i en række lande. Både medarbejdere og elever tænker med og udviser ansvarlighed, og skolen er et sted med højt til loftet og plads til alle.

Vores nye rektor skal være en samlende og synlig figur. Vi forventer, at der praktiseres en motiverende og dialogbaseret ledelsesstil, hvor både elever og medarbejdere inddrages, og hvor elevers og medarbejderes trivsel er et væsentligt element. Vi forventer også, at du er ærlig, åben og oprigtig, og at du har lyst til at engagere dig i skolens indre liv på alle planer: pædagogisk, udviklingsmæssigt, som personaleleder og i forhold til eleverne. For eleverne er du synlig, og du har en nær kontakt med dem. Du bliver samtidig skolens ansigt udadtil, og vi forventer, at du er opsøgende, samarbejdende og netværksskabende, ikke mindst i lokalområdet.

Læs den fulde job- og personprofil her (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Stillingen søges nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 5. november 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022 eller snarest herefter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand ved SGY Iben Bøgh Bahnsen på tlf. 7269 1051, konstitueret rektor Jytte Merete Knudsen på tlf. 9837 3511 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller e-mailen mi@genitor.dk.

Ansøg