Odder Kommune er kendt for enkle strukturer og mennesker, der mødes i øjenhøjde. Borgere, politikere, fagprofessionelle og embedsfolk kender hinanden. Alle omgås i en uhøjtidelig atmosfære, og der er et ualmindelig godt samarbejde i kommunalbestyrelsen. Det er et miljø, der giver gode muligheder for en ny direktør, der gerne vil sætte sit præg sammen med andre og se resultater af sit arbejde.

Odder vokser. Unge børnefamilier finder alt, hvad de ønsker sig, her med levende lokalsamfund, attraktive nye udstykninger, god service og masser af natur, ikke mindst skønne strande. Det betyder positive udfordringer. Der skal arbejdes videre med udbygning af dagtilbuddene, og der skal skabes god plads i skolerne med godt blik for pædagogikken og for økonomien.

Når den nye direktør skal findes, vil der blive lagt vægt på stærk faglig indsigt, faglige visioner og erfaring med at styre en udfordret økonomi. De menneskelige egenskaber vægter lige så højt, fordi den brede kontaktflade og den dialogbaserede ledelse betyder alt.

Den kommende direktør for Børn, Uddannelse og Kultur vil træde ind i direktionen sammen med sin direktørkollega, der ansættes samtidig af samme ansættelsesudvalg. Med kommunaldirektøren for bordenden skal de tre finde hinanden og finde sammen om det fælles lederskab, der skal bringe Odder Kommune videre. Den nyvalgte kommunalbestyrelse har sine visioner på plads, og politikker og strategier er opdaterede. Nu skal de føres ud i livet. Det skal gøres med et godt blik for struktur, involvering og gennemsigtighed.

Læs den uddybende job- og personprofil her. Få flere oplysninger hos kommunaldirektør Henning Haahr Pedersen på tlf. 4019 1136 eller chefkonsulent i Genitor Lisbeth Binderup på tlf. 2049 5140.

Søg jobbet senest tirsdag den 11. oktober 2022.

Ansøg