Er du den nye øverste skoleleder af Klax’ privatskole Lebendig Lernen?

Skolen har en tydelig international profil, den ligger i Berlins nordøstlige bydel Pankow og er en statsgodkendt privatskole med 400 elever fra 1.-12. klasse.

Klax ønsker at styrke udviklingen af skolen og søger derfor en CEO (øverste skoleleder), der kan bruge sin erfaring fra skoleverdenen til at sikre skolens udvikling og være skolens ansigt udadtil.

Klax søger en CEO for Lebendig Lernen i Berlin, der brænder for at gøre en forskel for skolens elever, har evnerne og lysten til at stå i spidsen for skolen og udvikle en tydelig strategi for skolen. Den nye CEO bliver skolens ansigt både indadtil og udadtil – og skal være med til at sikre, at skolen bliver forældrenes naturlige førstevalg.

Som Klax’ nye CEO for Lebendig Lernen har du erfaring med skoleledelse – gerne fra et dansk/skandinavisk udgangspunkt – og kan hurtigt sætte dig ind i lovgivningen om drift af private skoler i Tyskland. Du kan det administrative håndværk og har erfaring med, eller naturligt talent for, økonomistyring. Du er desuden i besiddelse af interkulturel forståelse, så du nemt kan navigere i et miljø med mange nationaliteter og bidrage med nye input, samtidig med at respekten for organisationens tyske traditioner og ophav bevares.

Læs den fulde job- og personprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Heidi Ingemann Jensen, Klax Danmark, på telefon +49-(0)162-21011-35 eller Martin Isenbecker, partner i Genitor, på telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen nedenunder.
Ansøgningsfristen udløber tirsdag den 23. februar 2021.
 

Ansøg