Vi leder efter en ny kollega i centerledelsen som brænder for at udvikle bo- og aktivitets-miljøer der understøtter det gode liv – i et tæt samarbejde med borgere, pårørende, medarbejdere og ledelseskolleger.

Du får ansvaret for 78 botilbudspladser og 45 dagtilbudspladser til voksne med kompleks erhvervet hjerneskade. Pladserne er organisatorisk placeret i Fase 4 og fordelt på to lokationer. Da vi er en organisation med en meget høj faglig ambition, skal du være med til at sikre et højt fagligt niveau og udvikle attraktive arbejdspladser.

Du bliver en del af centerets øverste ledelse som udgøres af centerchefen, dig og 2 øvrige centerledere. Centerledelsen varetager den øverste faglige og strategiske ledelse af centeret, og vi lægger stor vægt på at arbejde tæt sammen om opgaveløsningen og hjælpe hinanden på tværs.

På dit ansvarsområde leder du gennem et ledelsesteam bestående af 6 erfarne mellemledere i en tillidsbaseret, lærende organisation, hvor der er en god stemning, højt til loftet, store frihedsgrader og gode muligheder for at sætte dit præg på retning og ambition.

Der kan være mange veje til stillingen, men vi forventer, at du har en relevant neuro-, social- eller sundhedsfaglig baggrund. Du er optaget af ledelse og har allerede en solid ledelseserfaring – både når det kommer til drift og udvikling.

Yderligere information
Vi har udarbejdet en uddybende job- og personprofil for stillingen, hvor du kan finde yderligere information om stillingens indhold, ansættelsesvilkår, forventningerne, processen mv. Lions Kollegiet har derudover en informativ hjemmeside www.lionskollegiet.kk.dk, hvor du kan finde yderligere information.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Troels Bjerregaard på telefon 2147 5527 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 eller jm@genitor.dk

Ansøgningsfristen er den 8. december 2021. Søg stillingen via knappen nedenfor.

Ansøg