”Tag ansvar
Flyt grænser
Lær sammen”

En veluddannet leder med stærke ledelsesmæssige erfaringer og gode resultater kan her få en spændende lederstilling i en stor og veldrevet organisation. Du skal have erfaring med eller indsigt i professionshøjskolernes særlige opgave og kompetencerne til at lede en stor, levende organisation med engagerede og kompetente ledere og fagligt dygtige medarbejdere. Det er en stilling med muligheder for at sætte afgørende aftryk på uddannelsen af fremtidens lærere.

Du får ansvaret for driften og udviklingen af læreruddannelsen på Campus Aarhus C og de 120 vidensmedarbejdere og 1.700 studerende. Du bliver en del af en uddannelsesledergruppe, der regionalt tager hånd om og leder læreruddannelserne i VIA. Du bliver leder af et dygtigt ledelsesteam, der både kan og vil. Teamet skal sammen med dig og medarbejderne udvikle en stærk kultur og skabe sammenhæng i både organisation og kerneydelse og i sidste ende skabe stor værdi for den enkelte studerende.

Du skal favne bredt, og dine ledelsesopgaver spænder vidt. Kompleksiteten er stor og kræver, at du kan begå dig professionelt i mange arenaer. Den kommende tid skal du eksempelvis arbejde med den reviderede læreruddannelse, der er på trapperne – en stor og vigtig opgave, der giver dig mulighed for at arbejde på et stærkt strategisk plan, men også have øje for de mere taktiske og operationelle aspekter. Du skal på bagsiden af COVID-19 understøtte medarbejderne og de studerende i at vende tilbage til en næsten normal hverdag.

Du kommer med en relevant længere uddannelse, du har stor ledelseserfaring, og du kan lede både medarbejdere og ledere. Du har indsigt i uddannelsesverdenen, stort kendskab til læreruddannelsen og motivation for at blive en del af en udviklende og stærk professionsskolekultur, der med et skarpt fokus på sammenhænge mellem teori og praksis uddanner dygtige lærere hele tiden.

Du kan læse meget mere om jobbet i en uddybende job- og personprofil her. Ligeledes er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Elsebeth Jensen på telefon 8755 3015 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 2289 8525 eller e-mail jlm@genitor.dk for at høre mere.

Ansøgningsfristen er søndag den 8. august. Søg stillingen via knappen nedenunder.

Ansøg