Stærk profil søges til nyoprettet lederstilling i Center for Børn og Skole.
Center for Børn og Skole har netop ændret i den ledelsesmæssige struktur i centret. Det betyder, at der er oprettet to nye lederstillinger, der skal besættes - en stilling som leder for et samlet PPR og en stilling som sekretariatsleder for det samlede børne- og skole sekretariat.

Den ændrede struktur træder i kraft, når du træder ind ad døren i Frederikssund. Du bliver derfor en del af et nyt ledelsesteam, som du får mulighed for at være med til at præge udviklingen sammen med.

Du bliver en del af et område, der vil noget sammen; et område der brænder for kommunens børn og unge - og som hver dag arbejder for at sikre, at de har de bedste betingelser for at trives, udvikle sig og lære i deres institutioner, skoler og fritidstilbud.

Du får et stort råderum, her er frihed under ansvar. Dit fundament bliver bl.a. den nye børne- og ungepolitik, samt meget faglige og dygtige medarbejdere og ledere, der virkelig glæder sig til at byde dig velkommen.

Vil du også gøre en forskel for Frederikssund Kommunes børn og unge og deres forældre? Har du naturligt fokus på samling og retning? Kan du prioritere og kommunikere? Så skal du søge stillingen som leder for PPR i Center for Børn og Skole.

Som ny leder hos os bidrager du aktivt til det tværfaglige samarbejde og har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du sætter en ære i at vide, hvad der rør sig, du kender din organisation og interesserer dig for den. Du arbejder analytisk og struktureret med dine opgaver. Du brænder for ledelse, og du leder anerkendende og nærværende. Du er en udviklingsorienteret, udadvendt og synlig leder, og en ligefrem kommunikator, der skaber gejst og engagement omkring dig.

I job- og personprofilen (pdf) uddybes forventningerne til den nye leder for PPR.

Læs mere om Frederikssund Kommune på deres hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Centerchef Trine Venbjerg Hansen, Frederikssund Kommune på telefon 27 29 91 37, eller partner i Genitor Trine Schandorff, telefon 31 41 02 55.

Ansøgningsfrist
1. november 2021 kl. 10.00

Ansøg