Sportsefterskolen SINE søger ny forstander. Brænder du for efterskoleverdenen? Er du vild med sport? Og har du erfaringen og motivationen til at stå i spidsen for en veldrevet og ambitiøs efterskole?

Sportsefterskolen ligger i det smukke Løgumkloster og er en velfungerende og sund efterskole. Her er 300 elever, små 60 medarbejdere og en bestyrelse med både vilje og mod.

Skolen har de seneste mange år været i en rygende og positiv udvikling. I dag er skolen en af landets største efterskoler og sætter sit præg i både sektoren og regionen. Økonomien er sund, søgningen er stor, og både medarbejdere og elever trives. Bestyrelsen har sat barren højt, og du får her muligheden for, sammen med kompetente ledere og de mange dygtige medarbejdere, at videreudvikle fra et godt udgangspunkt. Du skal, sammen med hele organisationen, skabe et stærkt fælles fundament og med en klar fælles vision som forstander lede skolen ind i fremtiden.

Du kommer med en relevant ledelseserfaring, erfaring fra skoleverdenen og en lyst til at træde ind i efterskoleverdenen med de særlige vilkår og muligheder, der hersker her. Du bliver hele skolens forstander og forventes at honorere opgaven i både at bevæge dig på det høje strategiske niveau og samtidig være helt tæt på dagligdagen og være både en tydelig forstander og et godt menneske for såvel elever som medarbejdere.

Du er proaktiv i din relationsskabelse, både internt og eksternt. Du tror på fællesskabet og tror på, at de bedste løsninger findes i samarbejdet, samtidig med at du har evnen til at prioritere og skære igennem, når konteksten eller rollen kræver det.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf) her. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Anna Amby Frejbæk på tlf. 3011 2966 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller e-mailen jlm@genitor.dk for at høre mere.

Du søger stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 5. januar 2022.
 

Ansøg