Har du politisk flair, og befinder du dig som en fisk i vandet, når det kommer til at samarbejde? Og vil du være med til at påvirke den børne- og ungepolitiske dagsorden? Så er det med at slå til. 

BUPL søger en politisk rådgiver til en nyoprettet stilling, der skal understøtte formanden og de øvrige politisk valgte i Forretningsudvalget i den politiske interessevaretagelse.

Dine primære opgaver bliver:
 • at understøtte BUPL’s formand og de øvrige medlemmer af Forretningsudvalget i det politiske arbejde
 • at lede og udvikle BUPL’s eksterne interessevaretagelse i tæt samarbejde med chefer og medarbejdere på forbundskontoret 
 • at deltage i politikudviklingen og tage ansvar for at koordinere og systematisere kontakt og møder med relevante politikere og interessenter
 • at udarbejde politiske oplæg og formidle dem i forskellige kommunikative sammenhænge. 
Din baggrund og erfaring matcher i store træk nedenstående: 
 • Du har solid erfaring fra en politisk styret organisation – det kan være fra Slotsholmen, politiske partier eller større interesseorganisationer, der er vant til at være i vælten.
 • Du har minimum fem års erfaring fra et tilsvarende eller nært beslægtet job. 
Kendskab til BUPL’s område og mærkesager er en fordel, men ikke afgørende, hvis du i øvrigt er vant til at navigere i en politisk eller medlemsbaseret organisation. 

Dine kompetencer:
 • Du er lidt af et politisk dyr, der henter motivation i at skabe og tilrettelægge betingelser for politiske resultater på organisationens vegne – og du har et stærkt strategisk blik.
 • Du følger som det naturligste i verden med i de politiske dagsordener, og hvad der optager den offentlige mening. Derfor ser du også krogen og mulighederne for at få indflydelse og påvirke dagsordenen før de fleste.
 • Du er udadvendt, har stærke relationskompetencer, kommer allerede med et stærkt netværk og ved, hvordan man opdyrker og opbygger nye relationer.
 • Du er samarbejdsorienteret, sætter pris på tæt sparring med kolleger og forstår at binde den politiske interessevaretagelse sammen med den administrative understøttelse på tværs af organisationen.

Det skal du have lyst til at blive en del af:
 • BUPL er en professionel og veldrevet organisation med høje ambitioner om at blive endnu dygtigere og et mål om at gøre Danmark til verdens bedste land at være barn i.
 • Et forbundskontor, hvor alle chefer og medarbejdere fra kælder til kvist knokler sammen for at løfte opgaven med at styrke pædagogers løn- og arbejdsvilkår, så de kan gøre en forskel for børn og unge.
 • En arbejdsplads, hvor vi arbejder systematisk med at skabe et stærkt fagligt og socialt fællesskab, der skaber de bedste betingelser for trivsel og faglig personlig udvikling.

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk eller forbundsdirektør Susanne Gerner Nielsen på tlf. 2121 4159 eller sgn@bupl.dk.

I perioden fra den 5. april til den 30. april, bedes du rette henvendelse til associeret partner i Genitor Hanne Kristensen på tlf. 2511 7137 eller hkr@genitor.dk.

Du kan søge stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 12. maj 2024. Vi forventer at gennemføre samtaler den 23. maj og den 10. juni.


Ansøg