Ældrecentret Broparken ligger i trekanten mellem Slotsherrensvej, Rødovrevej og Lisbjergvej. Ældrecenteret, der blev indviet i 1969, har i 2005 gennemgået en stor til- og ombygning, så der nu er plads til 78 beboere. Broparken er solidt forankret i området. Det betyder, at der er en tæt relation til både lokal- og civilsamfund. Her kommer mange besøgende og bruger vores faciliteter, og vi afholder hvert år hyggelige arrangementer med de omkringliggende institutioner.

Som Broparkens nye forstander får du det ledelses- og styringsmæssige ansvar for drifts- og udviklings­opgaver på ældrecenteret. Du bliver en del af en kommune, hvor både borgere, pårørende, politikere og civilsamfund er engagerede og interesserede i området og på den baggrund også stiller krav og forventer medinddragelse. Vi er sammen med borgeren. En vigtig del af din ledergerning udøves i samspil med dine mellemledere på stedet samt med den samlede ledergruppe i Ældre og Omsorg.

På ældreområdet er det kun de attraktive arbejdspladser med trivsel, kompetenceudvikling og godt arbejdsmiljø, der kan fastholde og rekruttere kvalificerede medarbejdere. Fokus på høj social kapital bliver derfor en af dine vigtige opgaver. Arbejdet med faglighed og kvalitet en anden. Herudover er der et økonomisk pres, der kalder på at følge økonomien tæt samt på løbende at tænke anderledes.

Har du gode navigationsevner, der gør dig i stand til at samarbejde på kryds og tværs? Er du en kommunikerende og synlig leder? Motiveres du af at arbejde med både drift og udvikling? Har du visioner for fremtidens ældreliv? Og kan du både samle og sætte retning? Så håber vi, at du søger stillingen som leder af Ældrecentret Broparken.

Vi skal have din ansøgning senest den 15. april 2024.

Du kan læse mere om stillingen og Rødovre Kommunes forventninger til forstanderen i en job- og person­profil, som du finder på Job- og personlighedsprofil - Forstander til ældrecentret Broparken.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ældre- og Sundhedschef Ida Kock Møller, Rødovre Kommune, på tlf. 2331 5502. 

Bliv opdateret om Rødovre Kommune på www.rk.dk.

Ansøg