Banker dit professionelle hjerte for økonomi, ledelse og politik, og vil du være med til at sætte præg på den fortsatte udvikling af Familieretshuset? Motiveres du af at sætte retning samt lede og udvikle medarbejdere? Så skal du måske med på ledelsesholdet i Familieretshuset?

En styrelse i rivende udvikling
Som funktionsleder for Økonomi og administration får du en central rolle i den daglige styring i Familieretshuset. En central rolle i at sikre udførelsen af en samfundsvigtig opgave.

I april 2019 trådte en ny og ambitiøs reform i kraft på det familieretlige område og Familieretshuset blev etableret. Fundamentet er etableret, og Familieretshuset er i gang med en spændende udvikling, der blandt andet kalder på nye strukturer, arbejdsgange, processer og metoder og ikke mindst betydeligt flere medarbejdere.

Økonomi og administration er en del af kontoret for Økonomi og styring. Kontoret varetager opgaver som økonomistyring, datadrevet ledelsesinformation og administration af Familieretshusets lokationer, der fordeler sig på 10 adresser på tværs af hele landet.

Stillingen som funktionsleder for Økonomi og administration er nyoprettet, og du får en unik mulighed for at forme stillingen og videreudvikle enheden. Du skal som funktionsleder fastholde og løbende udvikle på en sikker og effektiv drift i enheden og sikre nærværende ledelse og kompetent faglig sparring til enhedens 6 medarbejdere, der er fordelt på Familieretshusets adresser i Aabenraa og København.

Du vil referere til kontorchefen for Økonomi og styring og blive en vigtig sparringspartner for kontorchefen. Du bliver en del af en forholdsvis ny ledergruppe, hvor man er i gang med at etablere et stærkt ledelsesfællesskab.

En fagligt dygtig og nærværende personaleleder
Der er forskellige erfaringer, der kan være relevante i forhold til stillingen som funktionsleder. Det forudsættes dog, at du har relevant faglig og ledelsesmæssig erfaring fra en statslig organisation. Du har en god tal- og forretningsforståelse og kan sikre processer og systemer på højt niveau.

Der vil blive lagt vægt på, at du har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil. Du har gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre og kan sikre fremdrift i opgaverne. Som person hviler du i dig selv og har et godt humør.

Du kan læse den uddybende job- og personprofil her.

Er du blevet nysgerrig?
Interesserede kan kontakte kontorchef Jesper Jappe fra Familieretshuset på telefon 9133 4658 og chefkonsulent Katharina Jespersen fra Genitor på telefon 5151 5215 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Finder du jobbet interessant, kan du søge stillingen nedenfor.
Ansøgningsfristen udløber den 30. september 2020.

Første samtalerunde afvikles den 7. oktober og anden samtalerunde afvikles den 28. oktober. Begge samtalerunder afholdes i Aabenraa eller København. Hvis situationen påkræver det, afholdes samtalerne via video.

Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor i København eller Aarhus.

Ansættelsesområdet er Social og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Familieretshuset i Aabenraa eller København. Men det forventes, at du er jævnligt til stede på begge adresser i enheden.

Forventet tiltrædelse er 1. december 2020.


 

Ansøg