GENOPSLAG

Brænder du for at skabe de bedste rammer for mennesker og virksomheder, så er du måske vores nye leder af Plan og Vejanlæg

Vi søger en leder for 25 dygtige og engagererede medarbejdere i afdelingen Plan og Vejanlæg. Hvis vi vælger dig, bliver du en del af en velfungerende kommune med orden i økonomien, og en af syv afdelingsleder i ledergruppen i Land, By og Kultur, hvor der arbejdes med ledelse på tværs.

Vi forventer derfor, at du kan og tør udfordre dine kollegaer i samspillet og har lyst til at bidrage til udviklingen af teamet. Du skal også have mod på at udvikle dig selv i lederrollen.

Som leder af Plan og Vejanlæg spænder dit ansvar vidt: planstrategi, lokalplaner, kommuneplan, anlæg af nye veje og cykelstier, matrikulering, jordforsyning, campingreglement, flexboliger, bevaringsværdige bygninger og trafiksikkerhed hører alt sammen under afdelingen. Der er en fagkoordinator på plandelen, og samme ordning kan eventuelt laves på vejanlægsdelen.

Opgaverne er også spredt over store afstande, da vi er landets geografisk største kommune. Til gengæld har vi også den korteste vej fra idé til handling og fra borger til borgmester.

Din profil
Din faglige baggrund er ikke altafgørende, da specialistviden om alle afdelingens ansvarsområder ikke er nødvendig. Det vigtigste er, at du er en dygtig leder, der understøtter og udvikler afdelingen, fagområdet, dine medarbejdere og dine lederkollegaer.

Den rigtige person interesserer sig for mennesket bag opgaven og har en god portion empati, hvor der bliver lagt vægt på ordentlighed og synlighed. Du har fokus på styrkerne og er lyttende og åben over for andres synspunkter. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring som leder i en lignende større organisation.

Vi forventer, at du:

 • kan agere i en politisk organisation, hvor man er tæt på både politikere og borgere
 • kan kommunikere klart og konstruktivt
 • kan styre store budgetter
 • vil bidrage til faglig sparring med afdelingslederne i Land, By og Kultur
 • har interesse for både sagsbehandling, planlægning og vejanlæg
 • kan navigere i en kompleks organisation og blandt eksterne samarbejdspartnere

Dine opgaver bliver mangfoldige, og her er eksempler på noget af det Plan og Vejanlæg har beskæftiget sig med de seneste år.
 • Udvidelse af Arla ved Nr. Vium
 • Lalandia og omdannelse af de større veje i feriebyen Søndervig
 • Udvidelse af cykelinfrastrukturen; blandt andet cykelsti hele vejen rundt om Ringkøbing
 • Fjord Udarbejdelse af ny trafiksikkerhedsplan
 • Lokalplaner for solcelleparker, boligområder, erhvervsområder og biogasanlæg
 • Revision af kommuneplan

Hvad er Land, By og Kultur?
Plan og Vejanlæg er en afdeling i fagområdet Land, By og Kultur. Fagområdets ansvar spænder fra byggesager, miljøtilsyn, lokalplaner, klimatilpasning, genbrug, vejdrift og kommunens natur til cykelstier, foreningsliv og kommunens bygninger. Der er omkring 110 ansatte i fagområdets administration, hertil kommer et stort antal ansat i driftsområderne.

Se videoen om Ringkøbing-Skjern Kommune og opgaverne i Plan og Vejanlæg her.
Du kan læse om kommunens vision og strategier her og vores område her.

Yderligere oplysninger
Fagchef Niels Peter V. Lauridsen på telefon 3070 7254

Send os din ansøgning
Hvis du søger stillingen, vil vi gerne, at du i din ansøgning og gennem dit CV viser noget af det, du kan, og at du fortæller, hvad du vil bidrage med.

Vi gennemfører to samtalerunder og ved anden samtale, vil du blive bedt om at deltage i en NEO-PI-R personlighedstest, som du får tilbagemelding på i forbindelse med samtalen. Forud for anden samtale modtager du en opgave til fremlæggelse under samtalen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse 1. december 2021

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er søndag den 26. september 2021, og vi gennemfører to samtalerunder – første samtalerunde afvikles torsdag den 7. oktober 2021 og anden samtalerunde afvikles mandag den 25. oktober 2021.

Ansættelsesudvalget består af repræsentanter fra ledergruppen og medarbejderrepræsentanter fra både plan- og vejanlægsdelen.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "ANSØG". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Ansøg