VIA søger en nysgerrig, modig og markant rektor, der vil være en synlig og samlende figur på en af landets største videregående uddannelsesinstitutioner.

VIA har en årlig omsætning på ca. 1,8 mia. kr., og VIA udbyder mere end 40 mellem­lange videregående uddannelser rettet mod både den offentlige og den private sektor samt mere end 20 kompetencegivende efter- og videreuddannelser. VIA har i runde tal 19.300 studerende, ca. 27.000 deltagere årligt på efter- og videreuddannelser samt 2.200 medarbejdere.

VIA uddanner til både det offentlige og det private arbejdsmarked, vi er til stede i hele Region Midtjylland, og vi er en væsentlig uddannelsespolitisk aktør lokalt, regionalt og nationalt.

Som rektor for VIA skal du have et stærkt blik for helheden: Du skal interessere dig for og engagere dig i alle dele af organisationen – både VIAs uddannelser, forsknings- og udviklingsområdet, IT – og digitalisering og  VIAs fællesområde. 

VIA søger en rektor, der har kendskab til professionshøjskolesektoren og interessenterne omkring den og har erfaring med at lede en vidensorganisation kendetegnet ved mange ambitiøse fagmiljøer. Du har respekt for kerneopgaverne og vil udvikle organisationen med afsæt i VIAs kvaliteter og særkender, og du evner at profilere VIA i offentligheden.

Du har en tydelig profil både indadtil og udadtil, og du evner at skabe følgeskab med udgangspunkt i en inddragende og lyttende ledelsesstil.

Læs den fulde job- og personprofil (PDF) og søg stillingen via ansøgningsknappen nedenfor. 

Kontakt gerne bestyrelsesformand for VIA Per B. Christensen på tlf. 2169 7188 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk, hvis du har uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2024. Forventet tiltrædelse er den 1. september 2024.

Ansøg