Vil du være med til at lede et samlet dagtilbudsområde i en af landets største, mest  spændende og ambitiøse kommuner? Og kan du udvikle den faglige kvalitet og ledelseskvaliteten til et endnu højere niveau på området? Så skal du søge den ledige souschefstilling i Gentofte Kommune.

Som ny souschef skal du sammen med dagtilbudschefen og den pædagogiske leder lede det samlede dagtilbudsområde i Gentofte Kommune, der omfatter 44 institutioner. Dine ledelsesopgaver vil omfatte strategisk ledelse, faglig ledelse, administrativ ledelse og direkte personaleledelse af nogle af institutionslederne.

Vi forventer, at du har en stærk faglighed og et stort engagement på dagtilbudsområdet, og at du har relevant ledererfaring. En uddybende job- og personprofil, der beskriver jobbet og de krav og forventninger Gentofte Kommune har til den nye souschef kommer på her på Genitors hjemmeside i uge 33.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse dagtilbudschef Sanne Nielsen, Gentofte Kommune, email sani@gentofte.dk eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. Se også www.gentofte.dk for information om Gentofte Kommune.

Gentofte Kommune tilbyder løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.
Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 9. september og forventet tiltrædelse er 1.11.2020.
 

Ansøg