Gladsaxe Kommune søger en ny direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen, som ønsker at stå i spidsen for en organisation, der sætter borgeren i centrum, og som kan udnytte kommunens frontposition til at skabe nye standarder for fremtidens opgaveløsning. Ambitionsniveauet er højt og hviler på en veldrevet organisation, der med en høj faglighed og stærk ledelsesindsats prioriterer og går foran i udviklingen af en bæredygtig vækst og velfærd.

Som én af de første kommuner i Danmark inkluderer Gladsaxe Kommune FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i hele måden at arbejde på gennem Gladsaxestrategien. Som ny direktør bidrager du til at opnå strategiens målsætninger og ambitionen om at gøre en forskel lokalt, der gavner globalt.

Ledelsesansvaret omfatter udvikling og drift af social-, sundheds- og beskæftigelses­området. Direktøren indgår i en direktion bestående af kommunaldirektøren og fire direktører, som i fællesskab tager ansvar for den strategiske ledelse af hele organisationen og for, at opgaverne løftes på tværs i organisationen, hvor det er vigtigt for kommunens borgere og virksomheder. Derudover sikrer du en kvalitets­sikker betjening og rådgivning af den politiske ledelse på området.

Som ny direktør har du en grundlæggende forståelse for de væsentligste velfærdsudfordringer. Du bidrager med en solid ledelseserfaring – ledelse af ledere, stærke strategiske evner og sætter en visionær dagsorden i samspil med andre både internt i organisationen og udadtil. Du har en tillidsvækkende, engagerende og delegerende ledelsesstil. Du er resultatorienteret og forstår betydningen af samskabelse og inddragelse af borgere, brugere og interessenter.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf) her. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunal­direktør Ulrich Schmidt-Hansen, på tlf. 2057 1364, eller partner i Genitor Tina Overgaard, på tlf. 3141 0582.

Læs mere om Gladsaxe Kommune her: www.Gladsaxe.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 24. maj 2021. Du søger stillingen på Gladsaxe Kommunes hjemmeside via knappen nedenfor.
 

Ansøg