Kost og Ernæringsforbundet er en fagforening og interesseorganisation i forandring. Vi arbejder for, at kost og ernæring integreres bedre i social-, sundheds- og plejesektoren, og at vi bekæmper ulighed i sundhed, sikrer kompetent ernæringsfaglig arbejdskraft og skaber bæredygtig og grøn forplejning.

Vi søger en ny chef for vores Politik- og professionsafdeling til at stå i spidsen for det arbejde.

Afdelingen har netop fået tildelt det overordnede ansvar for forbundets politiske interessevaretagelse med afsæt i de mærkesager, som er besluttet af Hovedbestyrelsen. Som vores nye afdelingschef skal du også sikre, at professionen styrkes og udvikles, og at den værdi, som medlemmerne skaber, er synlig for vigtige sundhedspolitiske nøgleaktører og for omverdenen i det hele taget. Ofte vil dette arbejde have tråde til forbundets øvrige afdelinger, og derfor er gode samarbejdsevner en forudsætning.  

Du bliver chef for 12 medarbejdere (heraf én student og fire studenterambassadører), som brænder for kost og ernæring. Du får mulighed for at præge afdelingen og sikre den rette kobling mellem professionen og den politiske interessevaretagelse – og sikre, at vi i endnu højere grad arbejder ud fra et solidt analysemæssigt fundament og leverer en præcis politisk betjening.

Vi forestiller os bl.a., at du har ledelseserfaring, gerne fra en politisk ledet organisation, at du har politisk tæft og strategiske evner, og at du er en tydelig leder med gennemslagskraft. Hvis du har erfaring fra f.eks. sundhedssektoren, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Læs den fulde job- og personprofil (pdf).

Kontakt gerne direktør for Kost og Ernæringsforbundet Jakob Bøving Arendt på tlf. 4080 3657 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 hvis du har uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen er den 7. november 2021. Du søger nedenfor.

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022 eller efter aftale.

***

Kost og Ernæringsforbundet er en arbejdsplads med i alt 42 engagerede medarbejdere, der kæmper for, at vores 8.500 medlemmer lykkes, og deres arbejde påskønnes. Vi er den eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle. Uanset om det handler om at forebygge og behandle sygdomme, skabe gode vaner og sund livsstil hos danskerne eller bekæmpe social ulighed i sundhed, så har medlemmerne meget at byde på. Vi ved, at mad kan mere end at mætte, og vi udvikler og bruger dokumenteret viden til at hjælpe, forebygge og behandle.

Vi forhandler løn og arbejdsvilkår for medlemmerne og giver juridisk bistand og faglig sparring om fag, løn, ansættelse og karriere. Vi arbejder desuden for at synliggøre de ernæringsprofessionelles arbejde. Læs mere om os og vores medlemmer på kost.dk og på vores sociale medier.
 

Ansøg