Bakkerne i Rebild og bøgene i Rold er selvfølgelig med på kommunevåbenet; det er ikoner, som alle danskere forbinder med hjertet af Himmerland og med storslået natur – inklusive troldeskov og røverhistorier, kalkminer og koldkrigsbunker, dansk-amerikansk venskab og meget mere.

Rebild Kommune er et fællesskab af stærke lokalsamfund, der forener land og by. Udviklingen er positiv, og den ledes af et byråd, hvor klare visioner og brede budgetforlig sætter kursen. Der byggemodnes, anlægges infrastruktur og bygges ud på dagtilbudsområdet, så det matcher den store tilflytning og det stigende børnetal. Skatten er sænket, velfærdsområdet er styrket, erhvervsklimaet er i orden, og visionen om et aktivt liv – sammen slår igennem med prioritering af frivilligt arbejde, foreningsliv og helhedsorienterede projekter med samskabelsen i centrum. Samtidig tages der højde for, at arbejdsmarkedet udfordres af coronakrisen, og at velfærden udfordres af, at flere mennesker rammes af demens og kronisk sygdom.

Dermed er der attraktive arbejdsvilkår for en ny kommunaldirektør. Kommunen er stor og vidtforgrenet nok til, at der hele tiden er brug for et værdimæssigt fyrtårn og en samlende udviklingsindsats. Og den er overskuelig nok til, at den nye topchef kan være nærværende både i den kommunale hverdag og i civilsamfund, erhvervsliv og kulturliv.

Stillingen skal besættes på et tidspunkt, hvor valget nærmer sig; det passer fint, når en vigtig del af opgaven er at stå i spidsen for en professionel opbakning til de folkevalgte og at formidle et godt samarbejdsklima mellem byråd og forvaltning.

Læs job- og personprofilen her (pdf).

Få flere oplysninger hos borgmester Leon Sebbelin (3027 7177), chefkonsulent i Genitor Lisbeth Binderup (2049 5140) eller associeret partner i Genitor Jesper Lund Madsen (2289 8525).

Søg jobbet på Rebild Kommunes hjemmeside via knappen nedenfor senest søndag den 11. april 2021. Den nye kommunaldirektør forventes at tiltræde 1. august 2021.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg