Syddjurs Kommune søger en ny chef for Sundhed og Ældre, da den nuværende chef efter mange år på posten går på pension. Som ny chef får du det direkte ledelsesansvar for otte områdeledere og en sekretariatsleder. Sundhed og Ældre har et budget på ca. 635 mio. kr. og 1.016 medarbejdere. 

Syddjurs er en kommune i vækst. Det betyder, at du som ny chef skal arbejde med de kapacitetsudfordringer, der følger med flere ældre. Syddjurs er samtidig kendt som en kommune med mod på udvikling. Vi vil gerne gå foran og er altid nysgerrige på de gode løsninger. Lige nu er Syddjurs eksempelvis helt i front med Syddjursmodellen ’Mere Værdig Hjemmepleje’ med selvstyrende teams. Den kultur skal du have lyst til at blive en del af.

Sundhedsområdet har et stærkt politisk fokus. Chefen for Sundhed og Ældre dækker kommunens samlede sundhedsopgaver og skal derfor medvirke til at tænke sundheden ind på alle områder; fra dagtilbud og skole til social- og kulturområdet samt på hele den tværgående del.

Rekrutteringsindsatser og fastholdelse er ligeledes væsentlige opgaver i den nye chefs portefølje.

Motiveres du af at lede forandringer? Tænker du naturligt i helheder og samarbejder? Er du nysgerrig og udviklingsorienteret uden at miste interessen for driften? Har du grundlæggende positive forventninger til dine ledere og medarbejdere? Og kan du implementere i bund?

Så bør du søge stillingen som chef for Sundhed og Ældre i Syddjurs Kommune.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 5. februar 2023. 

Bliv opdateret om Syddjurs Kommune på www.syddjurs.dk, og læs mere om de opgaver, krav og forventninger, som Syddjurs Kommune har til den nye chef for Sundhed og Ældre, i den uddybende job- og personprofil

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Anders Blæsbjerg Baun på tlf. 4012 4854 eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255. 

Ansøg