Brøndby Kommune søger en visionær, dygtig og ambitiøs fagchef for Kultur, Idræt og Fritid. Vi søger en fagchef, der kan få flere borgere til at deltage i kommunens foreningsliv. Du bliver omdrejningspunktet i kommunens arbejde med fortsat at udvikle kultur-, idræts- og fritidslivet, som står højt på dagsordenen hos både borgere og politikere. Du vil få til opgave at føre området ind i en ny tid og samtidig fastholde de stærke og gode traditioner, der gennem årene er opbygget i Brøndby Kommune.

Brøndby Kommune er kendt for sit stærke DNA, hvor individ, fællesskab og traditioner går op i en højere enhed. Kultur-, idræts- og fritidslivet spiller i den sammenhæng en helt central rolle med et stærkt foreningsområde med mange frivillige foreninger, kulturhusene Kilden og Brønden, Ungdoms- og Musikskolen, Middelalderlandsbyen osv. Netop det store fokus på kultur-, idræts- og fritidslivet reflekteres i den ambitiøse Strategi Brøndby 2030, hvor et centralt fokusområde er ”Mere idræt, sport og bevægelse hele livet”. Brøndby Kommune er ”Bevæg dig for livet”-visionskommune, hvor et tæt samarbejde med bl.a. DGI og DIF skal medvirke til, at langt flere af kommunens børn og unge over de kommende år bliver medlemmer af en forening.

Du bliver chef for 6 konsulenter og en række kultur-, idræts- og fritidsinstitutioner med decentrale ledelser. Du får en bred berøringsflade, bliver en del af fagchefsgruppen i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen og vil indgå i et tæt samarbejde med chefer og medarbejdere på tværs af kommunen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for kultur-, idræts- og fritidsområdet og har et relevant netværk, som du formår at sætte i spil. Du er innovativ og brænder for området og for at skabe tilbud, der rammer kommunens borgere bredt. Du er en erfaren leder, der vil noget med dit lederskab, og du forstår at navigere og lykkes i en politisk styret organisation.

Læs mere om stillingen i job- og personprofil her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen Bente Skovgaard Kristensen (tlf. 5188 6769) eller partner i Genitor Tina Overgaard på to@genitor.dk (tlf. 3141 0582) for yderligere information, eller hvis du har spørgsmål. Du søger stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2021.
 

Ansøg