Vil du arbejde med lederansættelser og ledelsesudvikling?

Genitor er i vækst og søger derfor talentfulde og dygtige konsulenter og researchere til at styrke udviklingen af vores kerneforretning. Som konsulent bliver du hurtigt involveret i konkrete kundeopgaver i tæt samarbejde med vores konsulentteam. Som researcher vil du udarbejde analyser af kandidatmarkedet og afdække tilgængeligheden af ​​egnede og kvalificerede kandidater til lederstillinger.

I Genitor hjælper vi vores kunder med at udvikle god ledelse. Vi hjælper dem med at ansætte de rigtige ledere og at skabe det rette miljø for god ledelse. Vi bidrager til, at den samlede talentmasse udnyttes – også kvindelige ledere. Vi giver vores mening til kende om god ledelse. Det gør vi, fordi vi ved, at ledelse er afgørende for at skabe vækst og velfærd for medarbejdere, borgere og virksomheder.

Vores metoder virker. Genitor er i dag markedsledende, når det gælder ansættelse af ledere i den offentlige og halvoffentlige sektor. I vores 7-årige levetid er vi vokset støt, og i dag er vi 22 medarbejdere, der løser opgaver i hele landet. Vi har kontorer centralt beliggende i København og i Aarhus.

Vi arbejder sammen som et reelt team, der har tillid til hinanden og har fælles mål. Hvis du motiveres af individuelle målinger og registreringer, er Genitor ikke det rigtige sted. Hvis du gerne vil være en del af et ambitiøst og professionelt team, der indgår i et tæt samspil med kunderne for at gøre god ledelse bedre, så er Genitor det helt rigtige sted.

Du bidrager med din faglighed og store viden om samfundsforhold, stærke relationelle kompetencer, kapacitet til at løbe langt og hurtigt, når det kræves, og din lyst til at bidrage til både det professionelle og sociale fællesskab hos os.

Det er forskellige erfaringer og kompetencer, der er relevante, afhængig af, om du skal arbejde som konsulent eller researcher. Læs mere om stillingen som konsulent i job- og personprofilen her. Læs mere om stillingen som researcher i job- og personprofilen her.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte associeret partner Jesper Lund Madsen på telefon 2289 8525/e-mail jlm@genitor.dk eller associeret partner Sebastian Volkers på telefon (0032) 491 62 96 05/e-mail sv@genitor.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send snarest en motiveret ansøgning og et fyldestgørende CV. Vi behandler og vurderer ansøgningerne løbende indtil den 31. marts 2021.

Du søger stillingen via knappen nedenfor.

Ansøg