Aarhus Kommune søger en ny direktør til Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice, som er en af landets førende og mest ambitiøse inden for området. Vi søger en direktør, der sammen med medarbejdere, byens borgere og erhvervsliv kan være med til at sætte nye nationale og internationale standarder med udgangspunkt i visionen ”med kulturen i hjertet og blikket mod verden”.

Magistratsafdelingen spænder som organisation bredt med en lang række opgaver og tilbud inden for kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og byens samlede indsats inden for internationale kultur- og sportsevents. Kultur og Borgerservice skaber rammerne og faciliteterne for det aarhusianske kultur- og fritidsliv og er gennem Borgerservice en af borgernes primære indgange til kommunen.

Du bliver ansvarlig for en afdeling med en meget stor berøringsflade og betydning både for kulturinstitutionerne, foreningerne og de øvrige magistratsafdelinger, og for byens erhvervsliv og civilsamfund. Sammen skaber vi rammerne for velfærden og det levede liv i Aarhus. Du træder ind i en veldrevet organisation med dygtige, dedikerede medarbejdere og ledere og bliver del af kommunens direktørgruppe, hvor du bidrager aktivt til at udvikle kommunens visioner og strategier.

Du har solid topledererfaring og indgående erfaring med samspillet mellem en politisk og administrativ ledelse. Du er visionær og god til at formidle dine ideer og målsætninger i forskellige sammenhænge. Du er en dygtig netværker og har fokus på samskabelse og partnerskaber.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0582.

Ansøgning
Du søger stillingen nedenfor.

Søg senest den 24. september 2021.
Vær opmærksom på, at fredag den 1. oktober sidst på dagen indkaldes der til 1. samtaler, som afholdes allerede mandag den 4. oktober.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.
Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Læs mere om de fælles leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune her:

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller med­arbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.

Ansøg