Vil du gerne have det strategiske ledelsesansvar for bygge- og ejendomsområdet i en stor vækstkommune og være med til at sikre, at området fortsat understøtter kommunens kerneopgaver? Kan du sikre bæredygtig byggeri, vedligeholdelse og drift af en stor kompleks ejendomsportefølje på mere end 500.000 m2? Og vil du gerne være chef i Region Sjællands største kommune? Så skal du søge den nye chefstilling som bygge- og ejendomschef i Roskilde Kommune.

Som bygge- og ejendomschef skal du lede Roskildes bygge- og ejendomsafdeling, der bl.a. varetager opgaver omkring nybyggeri, ombygning, vedligeholdelse og drift af alle kommunens ejendomme. Afdelingen har 100 dygtige og engagerede medarbejdere. Ledelsesopgaven omfatter strategisk ledelse, faglig ledelse og personaleledelse.

Du referer direkte til vicekommunaldirektøren, og du indgår i direktørområdets chefgruppe og i kommunens tværgående chefforum. Du får et meget tæt samarbejde med hele den kommunale organisation, fordi ejendomme skal understøtte kerneopgaven. Det politiske ansvar for alle kommunens ejendomme er samlet i Økonomiudvalget.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil her (PDF). Her kan du også se de krav og forventninger, som Roskilde Kommune har til den nye bygge- og ejendomschef. Du er velkommen til at ringe til partner Henning Meldgaard, Genitor, tlf. 3141 0563 eller til vicekommunaldirektør i Roskilde Kommune Martin Barnkob Lindgreen, tlf. 2081 6241 for yderligere information. Se også kommunens hjemmeside www.roskilde.dk.

Roskilde Kommune tilbyder ansættelse på overenskomstvilkår, og lønniveauet er ca. 850.000 kr. årligt ekskl. pension. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 23. august 2022.
 

Ansøg