Vil du lede 475 dygtige medarbejdere, som arbejder engageret for byrådets vision om, at alle børn uanset udgangspunkt skal have gode og ligeværdige muligheder for at udfolde sig i livet? Og vil du, som en del af chefholdet i en af landets store kommuner og Sydsjællands hovedstad, være med til at udvikle en mere sammenhængende opgaveløsning? Så skal du søge den ledige stilling som centerchef for Center for Børn og Unge i Næstved Kommune.

Byrådet har med udgangspunkt i visionen vedtaget en sammenhængende politik for børn, unge og deres familier. Byrådet prioriterer 0-18-årsområdet og har tilført flere penge til det. Som centerchef bliver det en hovedopgave for dig at sikre implementering af politikken. Med 475 dygtige medarbejdere er der et potentiale til at skabe yderligere synergier og løfte det samlede område til noget højere.

Du får det overordnede ledelsesansvar for Center for Børn og Unge. Centeret løser opgaver på hele det specialiserede 0-18-årsområde. Og centeret støtter alle børn og familier i Næstved gennem sundhedsplejen, ligesom det støtter alle kommunens dagtilbud og skoler gennem rådgivning og vejledning. Centeret varetager desuden opgaver for andre kommuner, hvoraf opgaven med drift af Børnehus Sjælland er den største. Vi forventer, at du har en stærk faglighed på 0-18-årsområdet. Du ved, hvilke indsatser der virker, og du kender de lovgivningsmæssige rammer og de økonomiske udfordringer på området. Vi forventer også, at du er ledelsesmæssigt velfunderet både praktisk og teoretisk. Og vi lægger vægt på, at du er robust, at du skaber resultater sammen med andre, og at du kan implementere i bund.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil (pdf) her. Her kan du også se de andre krav og forventninger, som Næstved Kommune har til den nye centerchef. Du er velkommen til at ringe til direktør Jan Milandt, Næstved Kommune, på tlf. 2947 2391 eller til partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, på tlf. 3141 0563. Se også www.naestved.dk.

Næstved Kommune tilbyder ansættelse i henhold til Aftale om aflønning af chefer som overenskomstansat og i et lønspænd på 75-80.000 kr. ekskl. pension per mdr. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 16. november 2021.
 

Ansøg