Den nye økonomichef skal være stærkt udviklingsorienteret, vild med forandringer og vant til at tage et stort ansvar, som også rækker ud over eget fagområde.

Lyngby-Taarbæk Forsyning står over for en betydelig vækst i forbindelse med mange nye og komplekse drifts- og anlægsprojekter. Derfor ønsker vi at udvikle organisationen og styrke ledelsen af virksomheden, herunder at effektivisere og professionalisere, hvordan vi arbejder. Som et vigtigt element i den spændende rejse, vi er på, søger vi en økonomichef, der får ansvaret for økonomistyringen i Lyngby-Taarbæk Forsyning. Med reference til økonomidirektøren får du ledelsen af syv medarbejdere og bliver en del af ledelsesgruppen bestående af dygtige og engagerede ledere.

Da det er en nyoprettet stilling, får du stor mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og forbedre økonomiprocesser og leverancer, bl.a. med fokus på at sikre en øget digitalisering og effektivisering. Derudover skal du sikre effektive processer, sikker og rettidig rapportering samt den langsigtede økonomiske planlægning. Du har også ansvaret for, at vores selskaber står bedst muligt i den økonomiske regulering af vandsektoren.

Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse og væsentlig erfaring med økonomistyring og økonomisystemer. Du skal desuden have erfaring inden for forsyningssektoren (evt. fra andre forsyningsarter), årsregnskabsloven og regulering af forsyningsområdet. Det er en fordel, hvis du har relevant ledelseserfaring, evt. som faglig leder eller koordinator, hvor du indtil nu har haft et større fagligt ansvarsområde. Desuden har du gode kommunikative evner og sikrer en god og konstruktiv dialog mellem kolleger og ledere. Du er god til at planlægge, tilrettelægge og forbedre processer, og du formår at bevare et godt overblik og garanterer, at deadlines overholdes.

Læs mere om Lyngby-Taarbæk Forsyning og stillingen som økonomichef i job- og personprofilen her.

Kontakt gerne direktør for Økonomi og Administration Marianne Taanum Bak på tlf.  4177 9709 eller chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576 for at høre mere.

Ansøgningsfristen er mandag den 1. november 2021 kl. 10.00.
 

Ansøg