Brænder du for jura i en kommunal beskæftigelseskontekst? Og har du lyst til at styrke det juridiske grundlag i en organisation, der vil være blandt de bedste til at undersøtte uddannelse, beskæftigelse og livslang læring? Så er du måske vores nye juridiske konsulent til Staben i Jobcenter Kalundborg. 

Med de høje ambitioner for beskæftigelsesområdet, udvider Staben i Jobcentret nu med en konsulent, der skal styrke det juridiske grundlag og sikre en høj, faglig kvalitet, som er helt afgørende for at lykkes med de strategiske og politiske indsatser.

Du bliver en del af en udviklingsdrevet organisation, som alle arbejder med samme drivkraft og formål om at skabe en afgørende forskel for kommunens borgere og virksomheder. Du indgår i et nyetableret team, som i dette år styrkes med tre nye konsulenter - alle med reference til arbejdsmarkeds­chefen.

Som ny juridisk konsulent i Staben får du i høj grad mulighed for at præge stillingens indhold. Vi forventer overordnet, at du byder ind med stærke kompetencer i forhold til at styrke det juridiske grundlag og udviklingspotentialerne på beskæftigelses­området. Hertil kommer opgaver såsom juridisk rådgivning og sparring,  implementering af nyt lovgivnings­grundlag samt gennemførsel af det revisions­mæssige ledelsestilsyn.

Vi ser gerne, at du står på et velfunderet grundlag, herunder et solidt kendskab til de forvaltningsretlige regler samt dyb indsigt i lovgivningen på beskæftigelses- eller socialområdet – du kan dit juridiske håndværk. Du er en dygtig kommunikator og en skarp formidler med en god gennemslagskraft. Et samarbejde med dig er kendetegnet af dialog, åbenhed og nysgerrighed. Du er ambitiøs, mulighedsdrevet og har lyst til at engagere dig i Jobcentrets fortsatte udviklingsproces.

Kalundborg Kommune tilbyder desuden gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsdag, herunder hjemmearbejdsdage. Der er gode offentlige transportforbindelser og kun en transporttid på 50 min. fra eks. Roskilde og 1 time og 1 kvarter fra København i bil. Hør podcasten, når arbejdsmarkedschefen fortæller om sin måde at anvende transporttiden effektivt: https://www.podbean.com/eu/pb-kkkrs-f1545e

Læs mere om arbejdspladsen, opgaver og forventninger i en uddybende job- og personprofil (Pdf). Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard på sms 911 68735 eller mail lasse.bjerregaard@kalundborg.dk.

Du kan søge stillingen på kommunens hjemmeside, hvor du også finder yderligere information www.Kalundborg.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 7. marts 2021.

Ansøg