Vordingborg Kommune samler sine centrale stabsresurser i en ny, tværgående stab Det åbner for en ny, spændende stilling som stabschef.

Som Vordingborg Kommunes nye stabschef skal du være den kompetente og velkommunikerende nøgleperson, som politikere og ledere lytter til, når de skal forstå den komplekse økonomi og budgettets udfordringer. Du skal sætte standarden for, hvordan vi forvalter resurserne, både når det gælder pengene, og når det gælder de menneskelige resurser. Sundt arbejdsmiljø, god personalepolitik, mere digitalisering, bedre analyser, god ledelsesinformation, enkle styringsredskaber samt budgetter, der holder - det er noget af det, du med din nøgleposition skal være med til at sikre.

Du skal have overordnet kommunal økonomi som din faglige kernekompetence, og viden og holdninger inden for digitalisering og HR. Du skal vise retning, motivere og gøre opgaverne spændende og meningsfulde. Du skal lave forbedringer, ikke revolution, og du skal lytte, støtte og vise vej - og ikke gå ned i detaljerne og overtage regnearkene selv. Den nye stab er blandt andet skabt for at få mere synergi på HR/personaleområdet, bedre analysekraft og bedre ledelse af strategiske projekter. Den nye organisering åbner mulighederne, men det er din gode ledelse, der afgør, om gevinsterne realiseres.

Kommunen har 45.000 indbyggere, et aktivt civilsamfund og en velfungerende kommunal organisation. Vordingborg Kommune er et dejligt sted at bo og har som vision at være storbyens smukke forhave. Pendling med tog eller bil er også en mulighed. Fra København tager det en time.

Læs mere om Vordingborg Kommune og stillingen som stabschef i job- og personprofilen her.

Kontakt gerne kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune (2164 4080) eller chefkonsulent i Genitor, Lisbeth Binderup (2049 5140) for at høre mere.

Ansøgningsfristen er torsdag den 4. februar 2021.
Forventet tiltrædelse er den 1. april 2021.
 

Ansøg