KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter, der ligger lige i hjertet af København. Som voksenuddannelsesinstitution løser KVUC en særdeles vigtig samfundsopgave. Mange unge og voksne har brug for at tage et vigtigt skridt videre for at finde fodfæste i uddannelse og beskæftigelse.

KVUC har 320 medarbejdere og mere end 9.000 kursister/2700 årskursister i alle aldre og med forskellige sociale, kulturelle og etniske baggrunde. KVUC tilbyder et seriøst studiemiljø og er på sit felt førende inden for digital undervisning og læring, der bl.a. styrker differentiering og individuel tilrettelæggelse af kursisternes forløb.

KVUC søger en ny ressourcechef til en kompleks og spændende uddannelsesorganisation midt i Hovedstaden. Vi lægger vægt på erfaring med administration og økonomistyring og på stærke evner til at lede, samle og motivere medarbejderne. Du får det overordnede ansvar for økonomi og ressourcestyring og drift af de administrative funktioner, der understøtter hele organisationen. Og du skal kunne sikre den løbende drift og samtidig bidrage til den strategiske udvikling i tæt samspil med rektor og den øvrige chefgruppe.

Kan du sikre professionalisme i den daglige drift? Lægger du vægt på solid, administrativ understøttelse? Og giver du selv en hånd med i ”maskinrummet”, når det er nødvendigt?
Vil du glæde dig til at få et medansvar for KVUC’s strategiske udvikling? Og motiveres du af FN’s verdensmål: At sikre lige adgang til kvalitetsuddannelse for alle?
Så skal du søge stillingen på KVUC.

Forventningerne til KVUC’s nye ressourcechef er beskrevet i job- og personprofilen (pdf), se også www.kvuc.dk, hvor du også kan læse meget mere om uddannelsesinstitutionen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Anita Lindquist, KVUC på telefon 3141 2011 eller associeret partner i Genitor Sebastian Volkers på telefon 3141 1334 eller e-mail sv@genitor.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 31. januar 2021.

 

Ansøg