Vil du være teknik- og miljøchef i en af landets store kommuner? En kommune, hvor der i den nærmeste fremtid skabes 10.000 nye arbejdspladser og investeres massivt i udvikling af byer og landdistrikter, erhverv og turisme og ny infrastruktur. En kommune, der har en af landets længste kyststrækninger og masser af smuk uforstyrret natur. En veldrevet kommune, som lægger stor vægt på at finde fælles løsninger sammen med borgere, virksomheder, foreninger og frivillige. Så skal du søge den ledige stilling som teknik- og miljøchef i Guldborgsund Kommune.

Du får et meget bredt ansvarsområde, der favner alle aspekter af teknik- og miljøområdet med den overordnede strategiske planlægning og hele myndigheds- og driftsområdet. Du får den overordnede ledelse af centrets 300 dygtige medarbejdere og personaleledelse af syv ledere, der sikrer dig kvalificeret sparring i hverdagen.

Du får en helt central rolle som rådgiver og sparringspartner for kommunens politiske ledelse, og du skal stå i spidsen for realiseringen af en række meget ambitiøse projekter og et stort anlægsprogram. Du får meget brede og frie rammer for dit arbejde og gode muligheder for at sætte dit eget præg på opgaverne. Du bliver en del af kommunens velfungerende chefgruppe, der sammen realiserer Byrådets strategiske målsætninger.

Vi forventer bl.a., at du har solid ledererfaring og erfaring som rådgiver for en politisk ledelse. Du har en relevant videregående uddannelse, en god økonomisk forståelse og et rigtig godt overblik over teknik- og miljøområdet.

Guldborgsund Kommune tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Du kan finde information om Guldborgsund på hjemmesiden www.guldborgsund.dk, og se også den uddybende job- og personprofil (pdf)

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør i Guldborgsund Kommune Christian Refstrup (2518 0710) eller partner i Genitor Henning Meldgaard (3141 0563).

Du kan søge stillingen nedenfor. 

Ansøgningsfristen udløber den 12. april 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøg