Er du – eller vil du skærpe din profil som – en generalist med unikke spidskompetencer i den kommunale beskæftigelsesindsats? Bliver du motiveret af at have indflydelse på din organisations retning og drift – og at løfte det ansvar, som indflydelsen indebærer? Kan du se en kommunal kontekst udefra og ind og være med til at skabe brugerdrevet innovation?

Kalundborg Kommunes jobcenter søger en ny konsulent til staben, der har lyst til at styrke udviklingen af fremtidens beskæftigelses­indsatser og kommunens arbejde med Fælles retning, der i højere grad end tidligere integrerer civilsamfundet og borgerne i udviklingen af den borgerrettede velfærd og samtidig i endnu højere grad kalder på samarbejde på tværs af fagcentre. Du bliver en del af en ambitiøs organisation, som har igangsat en række spændende initiativer – alle med samme drivkraft og formål: at gøre en afgørende forskel for kommunens borgere og virksomheder.

Som konsulent i staben bidrager du til at løse stabens samlede opgaver, der alle fokuserer på at indfri politiske målsætninger og levere meningsfuld hjælp til borgere og virksomheder. Samtidig får du mulighed for at skærpe dine specialistkompetencer, når du fra din første arbejdsdag får mulighed for at byde ind med dit blik på, hvordan vi bedst inddrager vores brugere i udvikling af fremtidens opgaveløsning. Derudover agerer du faglig og strategisk sparringspartner, medvirker til analyser og bidrager til stabsfunktionens øvrige sekretariatsopgaver.

Staben er en nøglespiller i centerets drift og styring – det har derfor stor betydning, at løsninger og fagligheder spiller sammen, når kerneopgaven skal understøttes. Du bliver i teamet mødt af fem kolleger, som ligesom dig refererer til arbejdsmarkeds­chefen, og du får en hverdag med højt til loftet og stor indflydelse på din egen opgaveløsning.

Vi forventer, at du ikke kan lade være med at tage ansvar og initiativer, der gavner organisationen, uanset om det handler om brugerdrevet innovation, projektstyring eller politiske sagsfremstillinger og ad hoc-opgaver. Derudover griber du muligheden for sparring med ligesindede kolleger med forskellige fagligheder og opgaver, ligesom du bidrager med stærke relationelle kompetencer og en lyst til at lære med og indgå i relationer med hele organisationen.

Kalundborg Kommune tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsdag og -uge. Der er gode offentlige transportforbindelser og kun en transporttid på 50 minutter fra eksempelvis Roskilde og en time og et kvarter fra København i bil. Hør podcasten, hvor arbejdsmarkedschefen fortæller om sin måde at anvende transporttiden effektivt på: https://www.podbean.com/eu/pb-kkkrs-f1545e.

Læs mere om arbejdspladsen, opgaver og forventninger i den uddybende job- og personprofil. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard på mailen lasse.bjerregaard@kalundborg.dk eller SMS til 911 68735.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ansøgerknappen nedenfor. 

Ansøgningsfristen er den 26. januar 2022.
 

Ansøg