Furesø er en af Danmarks allermest attraktive bokommuner. Her er 42.000 indbyggere, smuk natur, god infrastruktur og en masse aktive og engagerede borgere i en mangfoldighed af boligmiljøer.

Ledere og medarbejdere fortæller om en flad organisation med god stemning, eksperimenter, enkel kommunikation og gode vilkår for tværfagligt samarbejde og gode løsninger. Byrådsmedlemmerne fortæller om godt samarbejde, ordentlighed og god stemning plus en vedholdende borgerinvolvering under overskrifterne ’Vi skaber løsninger sammen’ og ’Kom og vær med’.

Der er styr på ambitionerne, og der arbejdes systematisk frem mod opfyldelsen af byrådets 2030-mål. Klimaneutralitet og det gode børneliv er noget af det, der rager op og kræver noget ekstra. For kommunaldirektøren indebærer 2030-planen en overordnet strategisk opgave med udvikling og opfølgning. Samtidig er der konkrete mål, hvor kommunaldirektøren kommer til at engagere sig mere personligt, f.eks. indsatsen for at tiltrække flere uddannelser til kommunen. 

Derudover er idérigdommen stor, og en af opgaverne for kommunaldirektøren bliver at sikre prioritering af og synlighed om, hvad der arbejdes med, og hvordan administrationens kræfter fordeles. Som i mange andre kommuner bliver budget 2023 et tilpasningsbudget, og der ligger en opgave i at sikre god implementering og god balance i organisationen på de tilpassede vilkår.   

Furesø Kommune søger en erfaren lederpersonlighed med integritet og pondus og meget gerne med tung ledelseserfaring fra en eller flere kommuner samt et godt netværk i f.eks. ministerier og kommunale organisationer.

Du kan læse jobprofilen her (PDF) og søge stillingen via knappen nedenfor. Du er velkommen med spørgsmål hos borgmester Ole Bondo Christensen, Furesø Kommune, på tlf. 7216 5200 eller chefkonsulent i Genitor Lisbeth Binderup på tlf. 2049 5140 eller lb@genitor.dk. Fristen for ansøgning er onsdag den 10. august 2022.
 

Ansøg