Som afdelingsleder for Center for Job og Rådgivning i Frederikssund Kommune bliver du en del af en fremsynet og veldrevet kommune med tydelige ambitioner på beskæftigelsesområdet. Det er en kommune, der er kendetegnet ved et godt tværgående samarbejde, højt til loftet, en uformel omgangstone og korte beslutningsveje. Du vil få rig mulighed for at sætte dagsordenen og påvirke og øve indflydelse på felter, der er væsentlige og meningsfulde, og som har stor bevågenhed blandt politikere, borgere og virksomheder.

Du skal kunne noget af det hele: indgå i et forpligtende ledelsesfællesskab, sikre rammer og retning for dine ca. 25 medarbejdere og samtidig sikre, at de politiske mål bliver realiseret. Der er mange bolde i luften og mange nye initiativer, som du får god mulighed for at præge. 

Foruden at have en relevant erfaringsbaggrund forventer vi, at du er en dygtig, erfaren og reflekteret leder, der lægger vægt på samarbejde og helhedsorientering. Du skal passe ind i en resultatorienteret og uformel kommune, hvor vi er optaget af de gode løsninger, og hvor vi ikke komplicerer tingene unødigt. 

Frederikssund Kommune har desuden vedtaget en strategi, ’Sammen om Frederikssund’, der beskriver, hvordan menneskene i organisationen, de opgaver, der skal løses, og de relationer, der skal til, når der samarbejdes om opgaven, tilsammen er med til at udvikle kommunen.
Og på beskæftigelsesområdet har Vækstudvalget i Frederikssund Kommune konkret vedtaget seks fokusområder, som udspringer af de fem nationale beskæftigelsesmål fra Beskæftigelsesministeriet fra 2020.


Yderligere information
Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen her. Derudover har kommunen en meget informativ hjemmeside: www.frederikssund.dk.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Amalie Liljetoft Pedersen på tlf. 4272 7006 eller konsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783.

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2022, og der vil efterfølgende være en relativt kompakt proces i januar måned. Dette er beskrevet i job- og personprofilen. 

Du søger stillingen via knappen ANSØG nedenfor.
 

Ansøg