Har du mod, lyst og evner til at lede en veldrevet kommunal tandpleje med højt fagligt niveau, og kan du tage ansvaret for den faglige retning, udvikling, personale og budget? Så søg stillingen som leder af Greve Kommunes tandpleje.

Vi har generelt en god tandsundhed i Greve Kommune – børnene er gode til at passe på deres tænder – forældrene hjælper – og vores meget kompetente medarbejdere er med til at få det hele til at lykkes.

Vi er meget stolte af vores tandklinik og tandregulering. Vi har en flot moderne klinik og har hele kommunes tandpleje samlet på en matrikel. I vores egen tandregulering formår vi at behandle alle patienter rettidigt.

Vi forventer at du er en tydelig leder, der både kan give medarbejderne plads, men som også kan træffe beslutninger. Samtidig er det en væsentlig opgave at give faglig sparring. Vi forventer også, at du er strategisk tænkende og kan bidrage aktivt til at sikre sammenhæng i den forebyggende indsats både internt i tandplejen og på tværs af kommunen.

Greve Kommune lægger vægt på, at tandplejen er en del af det samlede børneområde, bl.a. for at sikre at der er et vedvarende fokus på den tidlige indsats. Som ny leder vil du vil blive en del af Center for Børn & Families ambitiøse ledergruppe. Her er forventningen, at du deltager proaktivt i udviklingen af den forebyggende indsats. Det er vigtigt, at du vil påtage dig at få bragt din og dit områdes tandlægefaglige tilgang i spil.

Din profil:

  • Du er uddannet tandlæge
  • Du har erfaring fra den kommunale tandpleje
  • Du har erfaring med ledelse – eller talent for det og mod på det.
Vi lægger vægt på at du:
  • Lytter og kommunikerer
  • Leder med empati
  • Er struktureret og har et stort overblik
  • Holder dig opdateret med den nyeste viden, praksis, lovgivning og digitale udvikling
  • Kan skabe tydelighed, tryghed og retning
  • Sætter en ære i at børnene får en god oplevelse og i at tandsundheden og fagligheden er i top
  • Har et skarpt fokus på kerneydelsen

Om tandplejen
Vi er 32 medarbejdere fordelt på forskellige medarbejdergrupper, tandlæger, specialtandlæge, klinikassistenter, tandplejere, husassistent og vi fordeler os på 16 klinik-lokaler.
Greve Kommunes Tandpleje tilbyder tandbehandling til ca. 11.000 børn og unge samt ca. 120 borgere i Specialtandplejen.

Vilkår og proces
Stillingen ønsker vi besat pr. 1. januar 2021. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Samtaler: Første samtale afholdes den 17. november 2020, og anden samtale den 20. november 2020.

De ansøgere, der går videre til anden samtale, vil gennemgå test hos Genitor 18.11 eller 19.11.2020.

Ansøgningsfristen er 11. november 2020 kl. 9.00.

Kontakt centerchef for Børn & Familier Peter Rymann, tlf. 20546476 / e-mail pry@greve.dk eller nuværende overtandlæge Dorthe Diederichsen tlf. 21603093 / e-mail: ddi@greve.dk

Rekrutteringsprocessen varetages i samarbejde med Genitor. Derfor kan du ligeledes høre mere om stillingen hos chefkonsulent i Genitor, Vibeke Rosenbeck tlf. 31484740 / e-mail vr@genitor.dk 

Søg stillingen nedenfor.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg