Vil du som afdelingsleder for Plan og Byg være med til at sikre udviklingen af Ringsted Kommune? En kommune i vækst med en ambitiøs udviklingsdagsorden. En kommune lige midt i mulighederne med byliv, skøn natur og charmerende små landsbyer – med kort til det fri, til jobbet og til hovedstaden. Potentialerne er store.

Du bliver leder for ca. 16 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, og du får som afdelingsleder for Plan og Byg en central rolle i den strategiske udvikling af Ringsted Kommune. Lige fra udvikling af bymidten, kommunens landsbyer, nye boligområder og erhvervsområder. Du skal som afdelingsleder sikre en effektiv drift, en proaktiv tilgang og tæt kobling til de overordnede strategier og politikker for kommunens udvikling. Opgaverne er spændende, komplekse og spænder bredt.

Du bliver en del af den samlede ledelse i Teknik- og Miljøcentret – en ledergruppe, der vil hinanden og vil det tværgående samarbejde. Der er i det hele taget fokus på de fælles succeser, og der er højt til loftet.

Du har erfaring med planområdet, ledelseserfaring og erfaring fra en politisk styret organisation. Du er stærk i det strategiske arbejde, og det er helt afgørende, at du brænder for ledelse og er en dygtig personaleleder. Du er delegerende, anerkendende og tillidvækkende i din ledelsesstil, og du forventer noget af dig selv og af andre. Du er en holdspiller med personlig gennemslagskraft og med noget på hjerte.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef for Teknik- og Miljøcentret Maria Cathrine Nielsen på telefon 3089 3295 eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefon 3141 0582.

Ansøgningsfristen er den 11. august 2021. Stillingen søges på via nedenstående knap

Vær opmærksom på, at ansættelsesudvalget udvælger kandidater til første samtalerunde den 16. august, og første samtalerunde afholdes den 17. august.
 

Ansøg