Vil du sætte dit aftryk på fremtidens Nordjylland? Vil du stå i spidsen for en af de vigtigste uddannelsesinstitutioner i Nordjylland? Kan du positionere UCN lokalt og nationalt? Har du lyst til at udvikle relationer til aktører i både det private og offentlige erhvervsliv og på Christiansborg? Og kan du understøtte retning og begejstring internt i hele organisationen?

Så kan det være, det er dig, der skal være UCN’s kommende topleder – en uddannelsesinstitution med en stærk selvforståelse og en stor stolthed, og hvor både det erhvervsrettede- og det forskningsmæssige fokus står højt på dagsordenen.


Som rektor for UCN skal du være med til at sikre, at UCN får en endnu mere fremtrædende rolle på uddannelsesområdet. Det skal du gøre ved at sørge for, at de uddannelser, der bliver udbudt, er af højeste kvalitet. Til gavn for stort set alle samfundets borgere. UCN leverer uddannelse og forskning bredt til samfundet.  Fra et barn ser verden og Nordjylland for første gang og resten af livet, vil det møde uddannede fra UCN.

Du vil lykkes med denne opgave som rektor ved at udvikle på relationerne til det omkringliggende samfund, ved at være garant for god ledelse og ved at styrke den forskningsmæssige profil på UCN.

UCN’s kernefortælling er, at UCN som uddannelses- og vidensinstitution er med til at udvikle Nordjylland i samarbejde med omverdenen. UCN er en del af en global virkelighed, og uddannelserne på UCN er netop uddannelser til virkeligheden.

Du skal have en solid ledelsesfaglighed, så du er i stand til at skabe de bedste forudsætninger for faglig udvikling og ledelsesudvikling i organisationen. Du skal have et stærkt strategisk blik, så du kan positionere UCN til fremtidens uddannelse og livslang læring, og blændende netværkskompetencer, så du kan styrke UCN’s profil udadtil. Desuden skal du have et brændende ønske om at ville gøre en forskel for netop uddannelse i Nordjylland.

Læs mere om UCN og stillingen i job- og personprofilen (Pdf).

Er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Poul Ingemann Knudsgaard på telefon 2086 8621. Du er også meget vel­kom­men til at kontakte chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 28. september kl. 10.00.

Ansøg