Vil du være en del af Nordsjællands bedste arbejdsplads? Har du mod på at stille dig i spidsen for et af de helt store og meget vigtige velfærdsområder? Trives du i en samarbejdende kommune med en flad struktur og en uformel omgangstone? Motiveres du af at samarbejde om tværgående løsninger?

 
Så er du måske Halsnæs’ nye chef med ansvar for sundheds- og ældreområdet.
 
Halsnæs er en levende kommune med en stærk lokal identitet. Vi lever tæt på natur, hav og fjord og med hovedstaden inden for rækkevidde. I Halsnæs har vi stærke fællesskaber, og vi prioriterer velfærd. Vi tilbyder autentiske oplevelser for borgere og besøgende – hvad end man er til lokal gastronomi, industrihistorie eller unik natur og kultur.
 
Som ny chef med ansvar for Sundhed og Ældre byder de kommende år bl.a. på arbejdet med en ny ældrelov, ligesom arbejdet med vores demensområde og boformer tilpasset fremtidens målgrupper kommer til at fylde. Sundhedsreformen vil med stor sandsynlighed få betydning for den kommunale opgavevaretagelse – og kræve øget samarbejde med regionen og nabokommunerne. Tiltag omkring sundhedsfremme og forebyggelse er en vigtig og generel opgave, ligesom arbejdet med rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling samt – naturligvis – økonomi­styring kalder på løbende opmærksomhed.
 
Du bliver chef i en organisation, der er præget af en flad struktur, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone. Der er et godt samarbejde mellem politikere og organisationen, ligesom der er et godt samarbejde på tværs af organisationen og i chefgruppen, hvor man gerne vil hinanden og vil finde de fælles løsninger.
 
Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil her (PDF). Her kan du også se de krav og forvent­ninger, som Halsnæs Kommune har til den nye chef. Du er velkommen til at ringe til direktør Hella Obel på tlf. 2153 5556 eller heobe@halsnaes.dk eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255. Se også www.halsnaes.dk for information om kommunen.
 
Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024.


Ansøg